Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: olly murs Songtekst: a million more years

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: olly murs - a million more years ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a million more years? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van olly murs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van olly murs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a million more years .

Origineel

I'm finding it hard, nobody knows. Got to hide my desperation before it shows. With no sense of time, I got it all wrong. We only ever spoke about it after you'd gone. Now I'm missing you so much. Loving you so much it hurts. A million more years if I had to wait. So you can see me. In another life time. A million more years if that what it takes. I know that you'll find me. In another lifetime. I left it too long, I thought it would wait. I never gave a second thought and now it’s too late. I gave up too much letting you go. And all the time I think about how you need to know. How I'm missing you so much. Loving you so much it hurts. And It's never gonna let me go. A million more years if that what it takes. So you can find me. In another lifetime. A million more years if I had to wait. So you can see me. In another life time. You're so far away. I'm missing you missing you. You know that I'll wait. I'm finding it hard, nobody knows. I got to hide my desperation before it shows. And I'm missing you so much. Loving you so much it hurts. And it’s never gonna let me go. A million more years if I had to wait. So you can see me. In another life time. A million more years if that what it takes. I know that you'll find me. In another lifetime. In another lifetime

 

Vertaling

Ik vind het moeilijk, niemand weet het. Ik moet mijn wanhoop verbergen voordat het te zien is. Met geen besef van tijd, heb ik het helemaal verkeerd. We spraken er pas over toen je weg was. Nu mis ik je zo erg. Ik hou zoveel van je dat het pijn doet. Nog een miljoen jaar als ik zou moeten wachten. Zodat je me kunt zien. In een ander leven. Nog een miljoen jaar als dat nodig is. Ik weet dat je me zult vinden. In een ander leven. Ik heb het te lang laten wachten, ik dacht dat het zou wachten. Ik heb er nooit over nagedacht en nu is het te laat. Ik heb te veel opgegeven door jou te laten gaan. En de hele tijd denk ik aan hoe je het moet weten. Hoe ik je zo mis. Ik hou zoveel van je dat het pijn doet. En het zal me nooit laten gaan. Nog een miljoen jaar als dat nodig is. Zodat je me kan vinden. In een ander leven. Een miljoen jaar meer als ik moest wachten. Zodat je me kunt zien. In een ander leven. Je bent zo ver weg. Ik mis je. Ik mis je. Je weet dat ik zal wachten. Ik vind het moeilijk, niemand weet het. Ik moet mijn wanhoop verbergen voordat het te zien is. En ik mis je zo erg. Ik hou zoveel van je dat het pijn doet. En het laat me nooit meer los. Nog een miljoen jaar als ik zou moeten wachten. Zodat je me kan zien. In een ander leven. Nog een miljoen jaar, als dat nodig is. Ik weet dat je me zult vinden. In een ander leven. In een ander leven.