Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Olly Murs Songtekst: Seasons

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Olly Murs - Seasons ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Seasons? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Olly Murs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter O van Olly Murs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Seasons .

Origineel

Listen honey, to every word I say I know that you don't trust me But I'm better than the stories about me Everybody messes up some days Ain't got no rhyme or reason All I know is I'm yours, yours, yours for every season Baby girl with the broken smile Would you mind if I stayed awhile And if you're cold I could light your fire If that's what you want, if that's what you want I admit that I've done some wrong But those wrongs helped me write this song And through it all I figured out where I belong Right by your side, right by your side They say that hearts don't lie The head might try but it won't be right Ya tell me what you feel inside Tonight, tonight, tonight, tonight Listen honey, to every word I say I know that you don't trust me But I'm better than the stories about me Everybody messes up some days Ain't got no rhyme or reason All I know is I'm yours, yours, yours for every season Baby girl let your hair hang down And if we're lost, baby let's get found And when your world is flipping upside down Let's make it right, let's make it right They say that hearts don't lie The head might try but it won't be right Ya tell me what you feel inside Tonight, tonight, tonight, tonight Listen honey, to every word I say I know that you don't trust me But I'm better than the stories about me Everybody messes up some days Ain't got no rhyme or reason All I know is I'm yours, yours, yours for every season Yours, yours, yours for every season Winter, summer, spring and fall I'll be on the line waiting for your call Winter, summer, spring and fall I'll be on the line waiting for your call Winter, summer, spring and fall I'll be on the line waiting for your call Listen honey, to every word I say I know that you don't trust me But I'm better than the stories about me Everybody messes up some days Ain't got no rhyme or reason All I know is I'm yours, yours, yours for every season For every season

 

Vertaling

Luister honing, elk woord dat ik zeg Ik weet dat je me niet vertrouwt Maar ik ben beter dan de verhalen over mij Iedereen knoeit enkele dagen Heb geen rijm of reden Alles wat ik weet is dat ik ben van jou, van jou, van jou voor elk seizoen Baby meisje met de gebroken glimlach Zou je het erg als ik bleef een tijdje En als je het koud hebt Ik kan uw vuur Als dat is wat je wilt, als dat is wat je wilt Ik geef toe dat ik heb gedaan wat verkeerd Maar die misstanden hielp me dit lied te schrijven En door dit alles ik erachter waar ik behoor Recht door uw kant, direct aan uw zijde Ze zeggen dat de harten niet liegen Het hoofd zou kunnen proberen, maar het zal niet goed zijn Ya vertel me wat je voelt van binnen Vanavond, vanavond, vanavond, vanavond Luister honing, elk woord dat ik zeg Ik weet dat je me niet vertrouwt Maar ik ben beter dan de verhalen over mij Iedereen knoeit enkele dagen Heb geen rijm of reden Alles wat ik weet is dat ik ben van jou, van jou, van jou voor elk seizoen Baby meisje laat je haar naar beneden hangen En als we verloren, baby laten we gevonden En als je wereld is flipping ondersteboven Laten we het goed, laten we het goed Ze zeggen dat de harten niet liegen Het hoofd zou kunnen proberen, maar het zal niet goed zijn Ya vertel me wat je voelt van binnen Vanavond, vanavond, vanavond, vanavond Luister honing, elk woord dat ik zeg Ik weet dat je me niet vertrouwt Maar ik ben beter dan de verhalen over mij Iedereen knoeit enkele dagen Heb geen rijm of reden Alles wat ik weet is dat ik ben van jou, van jou, van jou voor elk seizoen Jouwe, de jouwe, de jouwe voor elk seizoen De winter, de zomer, de lente en de herfst Ik zal op de lijn te wachten op uw oproep De winter, de zomer, de lente en de herfst Ik zal op de lijn te wachten op uw oproep De winter, de zomer, de lente en de herfst Ik zal op de lijn te wachten op uw oproep Luister honing, elk woord dat ik zeg Ik weet dat je me niet vertrouwt Maar ik ben beter dan de verhalen over mij Iedereen knoeit enkele dagen Heb geen rijm of reden Alles wat ik weet is dat ik ben van jou, van jou, van jou voor elk seizoen Voor elk seizoen