Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: omen Songtekst: the curse

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: omen - the curse ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the curse? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van omen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van omen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the curse .

Origineel

When the moon is full and burning bright Comes a strange feeling Something's watching in the night I'm tossing and turning In a cold and sweaty bed I search for answers To questions that are ringing in my head Must I kill again tonight How can I fight the Beast within Must I kill again tonight My soul will burn from the sin Must I kill again Forty thousand years have passed But man has never Learned Legendary fears are, Cast in blood that doesn't burn Only a shot of silver Can release these chains that bind A bullet from a holy Cross Brings the kiss of death so kind Savage instincts rules me Grim despair entombs me Haunting dreams torment and control The hunger for flesh devours A curse immortal powers Inhuman lust to kill tears at my soul Severe the bloodline Give me release The undead are screaming For vengeance and peace

 

Vertaling

Als de maan vol is en helder brandt Komt er een vreemd gevoel Iets kijkt in de nacht Ik lig te woelen en te draaien In een koud en zweterig bed zoek ik naar antwoorden Op vragen die in mijn hoofd rondspoken Moet ik vannacht weer doden Hoe kan ik het Beest van binnen bestrijden? Moet ik vannacht weer doden Mijn ziel zal branden van de zonde Moet ik weer doden? Veertigduizend jaar zijn voorbij gegaan. Maar de mens heeft nooit geleerd Legendarische angsten zijn, gegoten in bloed dat niet brandt Alleen een schot van zilver Kan deze ketenen losmaken Een kogel van een heilig kruis Brengt de kus des doods zo vriendelijk Woeste instincten regeren mij Grimmige wanhoop omarmt me Spookachtige dromen kwellen en controleren De honger naar vlees verslindt Een vloek onsterfelijke krachten Onmenselijke lust om te doden verscheurt mijn ziel Strenge de bloedlijn Geef me vrijlating De ondoden schreeuwen om wraak en vrede