Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: on broken wings Songtekst: more than life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: on broken wings - more than life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van more than life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van on broken wings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van on broken wings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals more than life .

Origineel

All I ever had to lose and all I ever wanted, lies in you The words I say to you are but a fraction of what I mean There is no turning back now Your hand's around my neck, and your hold's so tight that my breath escapes me every time And your grip grows stronger all the time Reset the broken Eyes of an angel are illuminating My chest is overflowing And I can't seem to forget the vision of "You gave the heartless heart" Your hands around my neck, you take my breath and I welcome it The air tastes sweeter than before

 

Vertaling

Alles wat ik ooit te verliezen had en alles wat ik ooit wilde, ligt in jou De woorden die ik tegen je zeg zijn maar een fractie van wat ik bedoel Er is nu geen weg meer terug Je hand ligt om mijn nek, en je greep is zo stevig dat mijn adem me elke keer ontsnapt En je greep wordt steeds sterker Reset de gebrokenen Ogen van een engel verlichten Mijn borst loopt over En ik kan het visioen niet vergeten van "Jij gaf het harteloze hart" Je handen om mijn nek, je beneemt me de adem en ik verwelkom het De lucht smaakt zoeter dan voorheen