Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: one direction Songtekst: if i could fly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: one direction - if i could fly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i could fly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van one direction! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van one direction en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i could fly .

Origineel

If I could fly. I'd be coming right back home to you. I think I might give up everything. Just ask me to. Pay attention, I hope that you listen. 'Cause I let my guard down. Right now I'm completely defenceless. For your eyes only. I show you my heart. For when you're lonely and forget who you are. I'm missing half of me, when we're apart. Now you know me. For your eyes only. I've got scars. Even though they can't always be seen. And pain gets hard. But now you're here. And I don't feel a thing. Pay attention, I hope that you listen. 'Cause I let my guard down. Right now I'm completely defenceless. For your eyes only. I show you my heart. For when you're lonely and forget who you are. I'm missing half of me, when we're apart. Now you know me. For your eyes only. I can feel your heart inside of mine. I feel it, I feel it. I've been going out of my mind. I feel it, I feel it. Know that I'm just wasting time. And I hope you don't run from me. For your eyes only. I show you my heart. For when you're lonely and forget who you are. I'm missing half of me, when we're apart. Now you know me. For your eyes only. For your eyes only. I show you my heart. For when you're lonely and forget who you are. I'm missing half of me, when we're apart. Now you know me. For your eyes only. For your eyes only. For your eyes only

 

Vertaling

Als ik kon vliegen. zou ik direct naar huis komen, naar jou. Ik denk dat ik alles op zou geven. Vraag me dat maar. Let goed op, ik hoop dat je luistert. Want ik ben niet op mijn hoede. Op dit moment ben ik compleet weerloos. Alleen voor jouw ogen. Ik laat je mijn hart zien. Voor als je eenzaam bent en vergeet wie je bent. Ik mis de helft van mezelf, als we uit elkaar zijn. Nu ken je me. Alleen voor jouw ogen. Ik heb littekens. Ook al zijn ze niet altijd te zien. En pijn wordt hard. Maar nu ben je hier. En ik voel niets. Let op, ik hoop dat je luistert. Want ik ben niet op mijn hoede. Op dit moment ben ik compleet weerloos. Alleen voor jouw ogen. Ik laat je mijn hart zien. Voor als je eenzaam bent en vergeet wie je bent. Ik mis de helft van mezelf, als we uit elkaar zijn. Nu ken je me. Alleen voor jouw ogen. Ik kan jouw hart in het mijne voelen. Ik voel het, ik voel het. Ik ben gek aan het worden. Ik voel het, ik voel het. Weet dat ik alleen maar tijd verspil. En ik hoop dat je niet van me wegloopt. Alleen voor jouw ogen. Ik laat je mijn hart zien. Voor als je eenzaam bent en vergeet wie je bent. Ik mis de helft van mij, als we uit elkaar zijn. Nu ken je me. Alleen voor jouw ogen. Alleen voor jouw ogen. Ik laat je mijn hart zien. Voor als je eenzaam bent en vergeet wie je bent. Ik mis de helft van mezelf, als we uit elkaar zijn. Nu ken je me. Alleen voor jouw ogen. Alleen voor jouw ogen. Alleen voor jouw ogen