Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: one direction Songtekst: tell me a lie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: one direction - tell me a lie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tell me a lie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van one direction! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van one direction en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tell me a lie .

Origineel

Can't ever get it right. No matter how hard I try. And I've tried. Well, I put up a good fight. But your words cut like knives. And I'm tired. As you break my heart again this time. Tell me I'm a screwed up mess. That I never listen listen. Tell me you don't want my kiss. That you're needing distance distance. Tell me anything. But don't you say he's what you're missing baby. If he's that reason that you're leaving me tonight. Spare me what you think and. Tell me a lie. Well, you're the charming type. That little twinkle in your eye. Gets me every time. And well there must have been a time. I was the reason for that smile. So keep in mind. As you take what's left of you and I. Tell me I'm a screwed up mess. That I never listen listen. Tell me you don't want my kiss. That you're needing distance distance. Tell me everything. but don't you say he's what you're missing baby. If he's that reason that you're leaving me tonight. Spare me what you think and. Tell me a lie. Tell me a lie. Tell me a lie. Tell me a lie. Tell me I'm a screwed up mess. That I never listen listen. Tell me you don't want my kiss. That you're needing distance distance. Tell me anything. but don't you say he's what you're missing baby. If he's that reason that you're leaving me tonight. Spare me what you think and. Tell me a lie. Tell me a lie. Tell me a lie. Tell me a lie. Tell me a lie

 

Vertaling

Ik krijg het nooit goed. Hoe hard ik het ook probeer. En ik heb het geprobeerd. Nou, ik heb een goed gevecht geleverd. Maar je woorden snijden als messen. En ik ben moe. Als je mijn hart weer breekt deze keer. Zeg me dat ik een verwarde puinhoop ben. Dat ik nooit luister. Zeg me dat je mijn kus niet wil. Dat je afstand nodig hebt. Zeg me alles. Maar zeg niet dat hij is wat je mist, schatje. Als hij de reden is dat je me vanavond verlaat. Spaar me wat je denkt en. Vertel me een leugen. Nou, jij bent het charmante type. Die kleine twinkeling in je ogen. Pakt me elke keer. En er moet een tijd geweest zijn. Ik was de reden voor die glimlach. Dus hou in gedachten. Als je neemt wat er over is van jou en mij. Zeg me dat ik een verknipte puinhoop ben. Dat ik nooit luister. Zeg me dat je mijn kus niet wilt. Dat je afstand nodig hebt. Vertel me alles. Maar zeg niet dat hij is wat je mist, schatje. Als hij de reden is dat je me vanavond verlaat. Spaar me wat je denkt en. Vertel me een leugen. Vertel me een leugen. Vertel me een leugen. Vertel me een leugen. Zeg me dat ik een verwarde puinhoop ben. Dat ik nooit luister. Zeg me dat je mijn kus niet wil. Dat je afstand nodig hebt. Vertel me alles. Maar zeg niet dat hij is wat je mist, schatje. Als hij de reden is dat je me vanavond verlaat. Spaar me wat je denkt en. Vertel me een leugen. Vertel me een leugen. Vertel me een leugen. Vertel me een leugen. Vertel me een leugen.