Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: one direction Songtekst: walking in the wind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: one direction - walking in the wind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van walking in the wind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van one direction! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van one direction en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals walking in the wind .

Origineel

A week ago you said to me. "Do you believe I'll never be too far?". If you're lost, just look for me. You'll find me in the region of the summer stars. The fact that we can sit right here and say goodbye. Means we've already won. The necessity for apologies between you and me. Baby, there is none. We had some good times, didn't we?. We had some good tricks up our sleeve. Goodbyes are bittersweet. But it's not the end. I'll see your face again. You will find me. And you will find me. In places that we've never been,. For reasons we don't understand,. Walking in the wind. Walking in the wind. Yesterday I went out to celebrate the birthday of a friend. But as we raised our glasses up to make a toast. I realized you were missing. We had some good times, didn't we?. We wore our hearts out on our sleeve. Goodbyes are bittersweet. But it's not the end. I'll see your face again. You will find me. And you will find me. In places that we've never been,. For reasons we don't understand,. Walking in the wind. Walking in the wind. And I know we'll be alright child. Just close your eyes and see. I'll be by your side. Anytime you're needing me. You will find me. And you will find me. In places that we've never been,. For reasons we don't understand,. Walking in the wind. Walking in the wind. Walking in the wind

 

Vertaling

Een week geleden zei je tegen me. "Geloof je dat ik nooit te ver zal zijn?". Als je verdwaald bent, zoek me dan. Je zult me vinden in de streek van de zomersterren. Het feit dat we hier kunnen zitten en afscheid nemen. Betekent dat we al gewonnen hebben. De noodzaak voor excuses tussen jou en mij. Schatje, die zijn er niet. We hebben een leuke tijd gehad, nietwaar? We hadden een paar goede trucjes in onze mouw. Afscheid nemen is bitterzoet. Maar het is niet het einde. Ik zal je gezicht weer zien. Je zult me vinden. En jij zal mij vinden. Op plaatsen waar we nooit zijn geweest... Om redenen die we niet begrijpen... Wandelend in de wind. Wandelend in de wind. Gisteren ging ik uit om de verjaardag van een vriend te vieren. Maar toen we onze glazen hieven om te toosten. realiseerde ik me dat jij ontbrak. We hebben leuke tijden gehad, nietwaar? We droegen ons hart op onze mouw. Afscheid nemen is bitterzoet. Maar het is niet het einde. Ik zal je gezicht weer zien. Je zult me vinden. En jij zult mij vinden. Op plaatsen waar we nooit zijn geweest... Om redenen die we niet begrijpen... Wandelend in de wind. Wandelend in de wind. En ik weet dat we het goed zullen maken, kind. Sluit gewoon je ogen en zie. Ik zal aan je zijde zijn. Altijd als je me nodig hebt. Je zult me vinden. En je zult me vinden. Op plaatsen waar we nog nooit geweest zijn... Om redenen die we niet begrijpen... Wandelend in de wind. Wandelend in de wind. Wandelend in de wind