Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Oorja Smith Songtekst: Don't Watch Me Cry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Oorja Smith - Don't Watch Me Cry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Don't Watch Me Cry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Oorja Smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter O van Oorja Smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Don't Watch Me Cry .

Origineel

Oh, it hurts the most 'cause I don't know the cause Maybe I shouldn't have cried when you left and told me not to wait Oh, it kills the most to say that I still care Now I'm left tryna rewind the times you held and kissed me back I wonder if you're thinkin' "Is she alright all alone?" I wonder if you tried to call, but couldn't find your phone Have I ever crossed your thoughts because your name's all over mine A moment in time, don't watch me cry A moment in time, don't watch me cry

 

Vertaling

Het doet het meest pijn, want ik ken de oorzaak niet Misschien had ik niet moeten huilen toen je wegging en zei me niet te wachten Oh, het doodt het meeste om te zeggen dat ik er nog steeds om geef Nu ben ik vertrokken om de tijden die je vasthield terug te spoelen en kuste me terug Ik vraag me af of je denkt: "Is alles goed met haar?" Ik vraag me af of je probeerde te bellen, maar je telefoon niet kon vinden Heb ik ooit je gedachten gekruist omdat je naam helemaal over de mijne gaat Een moment in de tijd, kijk me niet aan het huilen Een moment in de tijd, kijk me niet aan het huilen