Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: orange juice Songtekst: breakfast time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: orange juice - breakfast time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van breakfast time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van orange juice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van orange juice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals breakfast time .

Origineel

Breakfast time, breakfast time The hands that tell me Five to nine Orange lights in orange lines Sparkle bright of souls entwine Pouting girl, sitting pretty On the bus Reminiscing, clammy kissing Summer breeze, the big strip tease You and I could frollic in the dew Only I've something better to do And with that I bid you fond farewell Oh, how I wish I was young again Oh, how I wish I was young again Young again, young again

 

Vertaling

Ontbijt tijd, ontbijt tijd De handen die me zeggen Vijf voor negen Oranje lichten in oranje lijnen Fonkelen helder van zielen verstrengelen Pruilend meisje, mooi zittend In de bus Herinneringen, klamme kussen Zomerbriesje, de grote striptease You and I could frollic in the dew Alleen heb ik iets beters te doen En daarmee zeg ik je innig vaarwel Oh, hoe ik wens dat ik weer jong was Oh, hoe ik wou dat ik weer jong was Weer jong, weer jong