Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: orange juice Songtekst: tender object

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: orange juice - tender object ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tender object? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van orange juice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van orange juice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tender object .

Origineel

Here I go around and around Sick inside and eyes to the ground Looking for a sign to set me free In my chic cold misery Step we gaily, on we go Heel to heel and toe to toe Lock me away, I need to unwind Did you ever hear anything so unkind From your window? Listen, remembering with deep regret How we used to dance in a discoteque Ask me why I say dance to forget My fall from grace, my losing face These are the tears, the tears I can't hide The pride inside, I can't deny The hurt, the pain, all thrown out My window I trusted you Listen I step Down to the arcade And I see my reflection in the window And I feign affection for that window I could be kidding you on I could be kidding you on and on... I step down to the arcade And I see my reflection in the window Come step down to the arcade And we'll laugh at our reflections in the window-whoa-whoa-whoa-whoa

 

Vertaling

Hier ga ik rond en rond Ziek van binnen en ogen naar de grond Zoekend naar een teken om me te bevrijden In mijn chique koude ellende Stap we vrolijk, op we gaan Hak aan hak en teen aan teen Sluit me op, ik moet tot rust komen Heb je ooit zoiets onaardigs gehoord Uit je raam? Luister, ik herinner me met diepe spijt Hoe we vroeger dansten in een discotheek Vraag me waarom ik zeg dansen om te vergeten Mijn val uit de gratie, mijn verliezende gezicht Dit zijn de tranen, de tranen die ik niet kan verbergen De trots binnenin, kan ik niet ontkennen De pijn, de pijn, alles eruit gegooid Mijn raam Ik vertrouwde jou Luister ik stap Naar beneden naar de arcade En ik zie mijn reflectie in het raam En ik veins genegenheid voor dat raam I could be kidding you on Ik zou je voor de gek kunnen houden... Ik stap naar beneden naar de arcade En ik zie mijn spiegelbeeld in het raam Kom naar beneden naar de speelhal En we zullen lachen naar onze reflecties in het raam-whoa-whoa-whoa-whoa