Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: orange juice Songtekst: untitled melody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: orange juice - untitled melody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van untitled melody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van orange juice! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van orange juice en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals untitled melody .

Origineel

[Verse 1] You're so transparent I can guess without question You need something or other to cover your expression I bought you some sunspecs from the local hipsters store I need you more or less, you need me more and more [Verse 2] I'm so transparent you can guess without question I need something or other to cover my expression Buy me some sunspecs like the ones you wore From the local hipsters store You need me more or less, I need you more and more

 

Vertaling

[Verse 1] Je bent zo doorzichtig dat ik het zonder vragen kan raden Je hebt iets nodig om je uitdrukking te bedekken Ik heb wat sunspecs voor je gekocht in de plaatselijke hipsters winkel Ik heb je meer of minder nodig, jij hebt me meer en meer nodig [Verse 2] Ik ben zo doorzichtig dat je het zonder twijfel kunt raden Ik heb iets nodig om mijn uitdrukking te bedekken Koop me wat sunspecs zoals die jij droeg From the local hipsters store Je hebt me meer of minder nodig, ik heb je meer en meer nodig