Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: orlando silva Songtekst: alvorada

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: orlando silva - alvorada ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alvorada? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van orlando silva! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van orlando silva en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alvorada .

Origineel

Por meu país amado. Quero marchar e triunfar. Por meu país amado. Hei de lutar e conservar. Meu ser, meu lar, meu sol, meu ar. Meu Deus, meu seu, meu mar. Na apoteose do nascer do dia. Há florações de luz em tal escala. Que a natureza é uma grande alegoria. Iluminada a fogos-de-bengala. Quando o cantar das aves irradia. Modulações tão várias e bizarras. A minha vida é uma ruidosa sinfonia. Harmonizadas com sorrisos e fanfarras

 

Vertaling

Voor mijn geliefde land. Ik wil marcheren en triomferen. Voor mijn geliefde land. Ik zal vechten en houden. Mijn wezen, mijn huis, mijn zon, mijn lucht. Mijn God, mijn eigen, mijn zee. In de apotheose van de dageraad Er zijn bloesems van licht op zo'n schaal Die natuur is een grote allegorie. Verlicht door vreugdevuren Wanneer het vogelgezang straalt. Modulaties zo verschillend en bizar. Mijn leven is een luidruchtige symfonie Geharmoniseerd met glimlachen en fanfares