Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: orlando silva Songtekst: amigo leal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: orlando silva - amigo leal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amigo leal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van orlando silva! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van orlando silva en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amigo leal .

Origineel

Escute meu grande amigo. Preste atenção no que digo. Vim despedir-me de ti. Trocamos um abraço forte. Desejos de boa sorte. E incontinenti eu parti. A tristeza mal contendo. Até hoje vou vivendo. Como meu destino quer. Esse amigo até agora. Não sabe que vou-me embora. Por causa de uma mulher. Para não cometer um erro. Preferi este desterro. Com toda resignação. Para eles a vida é bela. Hoje ele vive com ela. E ela no meu coração.

 

Vertaling

Luister, mijn grote vriend. Let op wat ik zeg. Ik kwam om afscheid van je te nemen. We geven elkaar een stevige knuffel. Veel geluk toegewenst. En ik ben meteen vertrokken. Het verdriet nauwelijks te bevatten. Tot vandaag leef ik. Zoals mijn lot het wil. Deze vriend tot nu toe. Hij weet niet dat ik wegga. Vanwege een vrouw. Om geen fout te maken. Ik gaf de voorkeur aan deze verbanning. Met alle berusting. Voor hen is het leven mooi. Vandaag woont hij bij haar. En zij in mijn hart.