Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: orrin bolton Songtekst: freedom song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: orrin bolton - freedom song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van freedom song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van orrin bolton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van orrin bolton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals freedom song .

Origineel

Praise to the Lord, my chains are gone Can't help but sing our freedom song Praise to the Lord, my chains are gone Can't help but sing our freedom I am a child from a broken home Where true love was torn apart But then I met the heavenly Father Who made a home inside my heart I am a man with the chains of addiction Dragging me down for way too long But I came face to face with redemption And now those chains are gone Can anybody hear me? Does anybody know what I'm talking about? When you've been delivered like that You've got to shout it out Lift your hands up in the air Shout hallelujah Lift your hands up in the air I have been set free Lift your hands up in the air Shout hallelujah Lift your hands up in the air I have been set free I am a sixteen year old daughter Lost in the mirror, no self-esteem But God made me in His image And that makes me a beauty queen I am a wife and the mother of three Trading my dreams for a busy life Searching for my lost identity And I'm happy to announce that I found it in Christ Can anybody hear me? Does anybody know what I'm talking about? When you've been delivered like that You've got to shout it out Lift your hands up in the air Shout hallelujah Lift your hands up in the air I have been set free Lift your hands up in the air Shout hallelujah Lift your hands up in the air I have been set free Praise to the Lord, my chains are gone Can't help but sing our freedom song Praise to the Lord, my chains are gone Can't help but sing our freedom song Lift your hands up in the air Shout hallelujah Lift your hands up in the air I have been set free Lift your hands up in the air Shout hallelujah Lift your hands up in the air I have been, I have been set free Throw your hands up in the air And shout hallelujah, hallelujah I have been set free Throw your hands up in the air And shout hallelujah, hallelujah I have been set free

 

Vertaling

Loof de Heer, mijn ketenen zijn weg. Ik kan niet anders dan ons vrijheidslied zingen Loof de Heer, mijn ketenen zijn weg Ik kan niet anders dan onze vrijheid bezingen Ik ben een kind uit een gebroken gezin Waar ware liefde verscheurd was Maar toen ontmoette ik de hemelse Vader Die een huis in mijn hart maakte Ik ben een man met de ketenen van verslaving Die me veel te lang naar beneden sleepte Maar ik kwam oog in oog te staan met verlossing En nu zijn die ketenen weg Kan iemand me horen? Weet iemand waar ik het over heb? Als je zo verlost bent Moet je het uitschreeuwen Hef je handen in de lucht. Shout hallelujah Hef je handen in de lucht. Ik ben bevrijd Hef je handen in de lucht Shout hallelujah Hef je handen in de lucht Ik ben vrijgelaten. Ik ben een zestienjarige dochter Verloren in de spiegel, geen eigenwaarde Maar God maakte me naar Zijn beeld En dat maakt me een schoonheidskoningin Ik ben een echtgenote en een moeder van drie kinderen Mijn dromen verruild voor een druk leven Op zoek naar mijn verloren identiteit En ik ben blij om aan te kondigen dat ik het gevonden heb in Christus Kan iemand me horen? Weet iemand waar ik het over heb? Als je zo verlost bent Moet je het uitschreeuwen Hef je handen in de lucht. Shout hallelujah Hef je handen in de lucht. Ik ben bevrijd Hef je handen in de lucht Shout hallelujah Hef je handen in de lucht Ik ben vrijgelaten. Loof de Heer, mijn ketenen zijn weg Ik kan niet anders dan ons vrijheidslied zingen Loof de Heer, mijn ketenen zijn weg Ik kan het niet helpen, maar zing ons vrijheidslied Hef je handen in de lucht Shout hallelujah Hef je handen in de lucht Ik ben bevrijd Hef je handen in de lucht Shout hallelujah Hef je handen in de lucht Ik ben, ik ben bevrijd Steek je handen in de lucht En roep hallelujah, hallelujah Ik ben bevrijd Steek je handen in de lucht En roep halleluja, halleluja Ik ben bevrijd