Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: os cascavelletes Songtekst: super soul

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: os cascavelletes - super soul ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van super soul? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van os cascavelletes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van os cascavelletes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals super soul .

Origineel

Eu fui chicoteado nos campos de algodão. E fui torturado na inquisição. Fui tão desejado pela tua mamãe. Fui crucificado, super blues. Super soul, super rock and roll. A minha vingança nas forças de um shaman.... Mamãe violada, papai caiu no chão. A minha irmãzinha, andando como um cão. Eu fui humilhado na sala de recepção. Fui crucificado, super blues. Super soul, super rock and roll. A minha vingança nas forças de um shaman.... Eu fui chicoteado nos campos de algodão. E fui torturado na inquisição. Fui tão desejado pela tua mamãe. Fui crucificado, super blues. Super soul, super rock and roll. A minha vingança nas forças de um shaman...

 

Vertaling

Ik kreeg zweepslagen in de katoenvelden. En ik werd gemarteld in de inquisitie. Ik was zo gewild door je moeder. Ik werd gekruisigd, super blues. Super soul, super rock and roll. Mijn wraak in de krachten van een sjamaan.... Mama verkracht, papa op de grond gevallen. Mijn kleine zusje, loopt als een hond. Ik werd vernederd in de ontvangstkamer. Ik werd gekruisigd, super blues. Super soul, super rock and roll. Mijn wraak op de krachten van een sjamaan.... Ik kreeg zweepslagen in de katoenvelden. En ik werd gemarteld in de inquisitie. Ik was zo gewild door je moeder. Ik werd gekruisigd, super blues. Super soul, super rock and roll. Mijn wraak in de krachten van een sjamaan...