Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: os hawaianos Songtekst: provoca

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: os hawaianos - provoca ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van provoca? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van os hawaianos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van os hawaianos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals provoca .

Origineel

Dança menina. Provoca e me fascina, me instiga. Desce que delicia. Empina, deixa ela dançar. Dança menina. Provoca e me fascina, me instiga. Desce que delicia. Empina, deixa ela dançar. Jogue as mãos pro ar. Jogue as mãos pro ar. Jogue as mãos pro ar. Jogue as mãos pro ar. Então se solta. Se joga. Vai descendo provocando. Com carinha de tarada. Ela vem sensualizando. Então ui que delicia mulher. Assim vc me deixa louco. Agora para e empina pra mim. Desce um pouquinho. Morde o beiçinho. Então vai senta e kika vai. Rebola e empina vai. No mexe mexe ela senta e agitaa. Dança menina. Provoca e me fascina, me instiga. Desce que delicia. Empina, deixa ela dançar. Dança menina. Provoca e me fascina, me instiga. Desce que delicia. Empina, deixa ela dançar

 

Vertaling

Dans, meisje. Provoceert en fascineert me, zet me aan tot actie. Kom naar beneden, wat heerlijk. Dansen, laat haar dansen. Dans meisje. Provoceert en fascineert me, zet me aan tot actie. Kom naar beneden. Wat heerlijk. Til haar op, laat haar dansen. Gooi je handen omhoog. Gooi je handen in de lucht. Gooi je handen in de lucht Steek je handen in de lucht Laat dan los. Gooi het omhoog. Ga naar beneden en plaag. Met haar perverse gezicht. Ze komt sensualiseren. Dan hoe heerlijke vrouw. Je maakt me gek. Stop nu en leun tegen me aan. Kom een beetje naar beneden. Bijt op je lippen. Dus ga zitten en kika gaan. Omrollen en duwen. In de wiggle wiggle zit ze en schudt. Dans meisje. Provoca e me fascina, me instiga. Kom naar beneden, wat heerlijk. Dansen, laat haar dansen. Dans meisje. Provoca e me fascina, me instiga. Kom naar beneden. Wat heerlijk. Til haar op, laat haar dansen