Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: os mutantes Songtekst: 2001

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: os mutantes - 2001 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 2001? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van os mutantes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van os mutantes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 2001 .

Origineel

Astronauta libertado. Minha vida me ultrapassa. Em qualquer rota que eu faça. Dei um grito no escuro. Sou parceiro do futuro. Na reluzente galáxia. Eu quase posso falar. A minha vida é que grita. Emprenha se reproduz. Na velocidade da luz. A cor do sol me compõe. O mar azul me dissolve. A equação me propõe. Computador me resolve. Astronauta... (refrão). Amei a velocidade. Casei com 7 planetas. Por filho, cor e espaço. Não me tenho nem me faço. A rota do ano-luz. Calculo dentro do passo. Minha dor é cicatriz. Minha morte não me quis. . Nos braços de 2.000 anos. Eu nasci sem ter idade. Sou casado sou solteiro. Sou baiano e estrangeiro. Meu sangue é de gasolina. Correndo não tenho mágoa. Meu peito é de sal de fruta. Fervendo num copo d'água. Astronauta... (refrão)

 

Vertaling

Astronaut vrijgelaten. Mijn leven gaat me te boven. Op welke route ik ook neem. Ik slaakte een kreet in het donker. Ik ben de partner van de toekomst. In de glanzende melkweg. Ik kan bijna praten. Het is mijn leven dat schreeuwt. Geeft het weer. Met de snelheid van het licht. De kleur van de zon stelt me gerust. De blauwe zee lost me op. De vergelijking stelt me voor. Computer lost me op. Astronaut... (refrein). Ik hield van snelheid. Ik trouwde zeven planeten Voor zoon, kleur en ruimte. Ik heb mij niet en ik maak mij niet. De route van het lichtjaar. Ik bereken binnen de stap. Mijn pijn is getekend. Mijn dood wilde me niet. In de armen van 2.000 jaar. Ik ben leeftijdloos geboren. Ik ben getrouwd en alleenstaand. Ik ben Bahian en een buitenlander. Mijn bloed is benzine. Ik heb geen verdriet bij het rennen. Mijn borst is fruitzout. Koken in een glas water. Astronaut... (refrein)