Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: os mutantes Songtekst: baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: os mutantes - baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van os mutantes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van os mutantes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby .

Origineel

Você precisa saber da Piscina,. Da Margarina, da Carolina, da Gasolina,. Você precisa saber de mim. Baby, baby, eu sei que é assim. Você precisa tomar um sorvete,. Na lanchonete, andar com a gente,. Me ver de perto. Ouvir aquela canção do Roberto. Baby, baby, a quanto tempo,. Baby, baby, a quanto tempo.. Você precisa aprender inglês,. Precisa aprender o que eu sei,. E o que eu não sei mais,. E o que eu não sei mais.. Eu sei comigo vai tudo azul,. Contigo vai tudo em paz,. Vivemos na Melhor cidade. Da América do Sul,. Da América do Sul.. Você precisa, você precisa.... Eu sei leia na minha camisa,. Baby, baby, I love You,. Baby, baby, I love You...

 

Vertaling

Je moet iets weten over het zwembad. De Margarine, de Carolina, de Benzine. Je moet over mij weten. Baby, baby, ik weet dat het zo is. Je moet ijs halen... Bij het diner, loop met ons mee. me van dichtbij te zien. Luister naar dat Roberto liedje. Baby, baby, lang niet gezien. Schatje, schatje, lang niet meer gezien... Je moet Engels leren. Je moet leren wat ik weet. En wat ik niet meer weet. En wat ik niet meer weet... Ik weet dat bij mij alles blauw wordt. Met jou is het allemaal vredig. We wonen in de beste stad... Zuid-Amerika... Zuid-Amerika... Je moet, je moet .... Ik weet dat het op mijn shirt staat. Schatje, schatje, ik hou van je. Schatje, schatje, ik hou van je...