Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: os mutantes Songtekst: beija me amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: os mutantes - beija me amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beija me amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van os mutantes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van os mutantes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beija me amor .

Origineel

Beija-me a boca. Com tua boca vermelha. Para que eu sinta o seu gosto. Mesclado com gosto de amor. Mastigado entre os dentes meus. Sou cesta de natal. Cheia de latas vazias. Não deixe que eu me comova. Me dê um cigarro sem filtro,. Vagabundo como nós. Não podemos sofrer. Não leremos jornais. Que noticiem crimes. Não participaremos dessas mortes vis. Beija-me a boca varonis. . . MSN: [email protected]

 

Vertaling

Kus mijn mond. Met je rode mond. Zodat ik je kan proeven. Gemengd met de smaak van liefde. Gekauwd tussen mijn tanden. Ik ben een kerstmand. Vol met lege blikjes. Laat me niet ontroeren. Geef me een ongefilterde sigaret. Zwervers zoals wij. We kunnen niet lijden. We zullen geen kranten lezen. Dat rapport misdaden. We zullen niet deelnemen aan deze verachtelijke sterfgevallen. Kus mijn mond, Varonis... . MSN: [email protected]