Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: os mutantes Songtekst: i'm sorry baby (desculpe, babe)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: os mutantes - i'm sorry baby (desculpe, babe) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i'm sorry baby (desculpe, babe)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van os mutantes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van os mutantes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i'm sorry baby (desculpe, babe) .

Origineel

I'm sorry baby. I won't be with today. I'm sorry baby. This is my last time on earth. I'm gonna run now. To reach the glory of my mind. Baby goodbye. I'm sorry baby. But now I've made up my mind. I'm sorry baby. Do as I tell you, don't cry. I'm gonna run now. To reach the glory of my mind. Baby goodbye

 

Vertaling

Het spijt me, schat. Ik zal er niet zijn vandaag. Het spijt me, schatje. Dit is mijn laatste keer op aarde. Ik ga nu rennen. Om de glorie van mijn geest te bereiken. Baby, vaarwel. Het spijt me, schatje. Maar nu heb ik mijn besluit genomen. Het spijt me, schatje. Doe wat ik je zeg, niet huilen. Ik ga nu rennen. Om de glorie van mijn geest te bereiken. Tot ziens, baby.