Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: os originais do samba Songtekst: reunião de bacana

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: os originais do samba - reunião de bacana ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van reunião de bacana? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van os originais do samba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van os originais do samba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals reunião de bacana .

Origineel

Todo mundo cantando esse refrão. Se gritar pega ladrão. Não fica um meu irmão. Se gritar pega ladrão. Não fica um. Você me chamou para esse pagode. Nem me avisou aqui não tem pobre. Até me pediu pra pisar de mansinho. Porque sou da cor eu sou escurinho. Aqui realmente está toda a nata. Doutores senhores até magnata. Com a bebedeira e a discussão. Tirei a minha conclusão. REFRÃO. Lugar meu amigo é minha baixada. E ando tranquilo e ninguém me diz nada. E lá camburão não vai com a justiça. Pois não há ladrão e é boa a polícia. Lá até parece a Suécia bacana. Se leva o bagulho e se deixa a grana. Não é como esse ambiente pesado. Que você me trouxe para ser roubado

 

Vertaling

Iedereen zingt dat refrein. Als je schreeuwt, vang je een dief. Er is er geen meer over, mijn broeder. Schreeuw en vang de dief. Er zal er geen meer over zijn. Je riep me naar deze pagode. Je hebt me niet eens verteld dat er hier geen arme mensen zijn. Je vroeg me zelfs om zachtjes te doen. Omdat ik gekleurd ben, ben ik donker. Dit is echt het neusje van de zalm. Dokters, heren, zelfs tycoons. Met het drinken en het ruzie maken. Ik trok mijn eigen conclusie. VOORKANT. Mijn plaats, mijn vriend, is mijn lage plaats. En ik loop rustig en niemand vertelt me iets. En daar gaat de politie niet met rechtvaardigheid. Want er is geen dief en de politie is goed. Het is net als koel Zweden daar. Je neemt de spullen en laat het geld achter. Het is niet zoals deze zware omgeving. Dat je me bracht om beroofd te worden