Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: osborne brothers Songtekst: it's raining here this morning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: osborne brothers - it's raining here this morning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's raining here this morning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van osborne brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van osborne brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's raining here this morning .

Origineel

Oh it's raining, raining, raining here this morning As I sit in jail and hang my head in shame With a smile I try to greet each early dawning But they've given me a number for my name Many a little raindrops are falling close to me Makes the streams and rivers just as muddy as can be It's raining, raining, raining here this morning As the Mississippi flows on to the sea How I wish that I could see my little darling And hold her in my arms just as before I used to tell her every day I loved her But now she doesn't love me anymore She knew that I was guiltless of this one crime And said that she'd be waiting there for me But she has found somewhere else to wander Where the Mississippi flows on to the sea Its raining, raining, raining here this morning And I am just as weary as can be I wish that I could follow all the raindrops Down the Mississippi toward the silver sea But there's no way to prove that I'm not guilty So I will have to suffer all the shame Go and tell her for me little raindrops That they've given me a number for my name

 

Vertaling

Oh het regent, regent, regent hier deze morgen Terwijl ik in de gevangenis zit en mijn hoofd in schaamte laat hangen Met een glimlach probeer ik elke vroege dageraad te begroeten Maar ze hebben me een nummer voor mijn naam gegeven Vele kleine regendruppels vallen dicht bij mij Maakt de beekjes en rivieren zo modderig als het maar zijn kan. Het regent, regent, regent hier deze morgen Terwijl de Mississippi naar de zee stroomt Hoe ik wenste dat ik mijn kleine schat kon zien En haar in mijn armen kon houden net als vroeger Ik zei haar elke dag dat ik van haar hield Maar nu houdt ze niet meer van me Ze wist dat ik onschuldig was aan deze ene misdaad En zei dat ze daar op me zou wachten Maar ze heeft een andere plek gevonden om rond te dwalen Waar de Mississippi naar de zee stroomt. Het regent, regent, regent hier deze morgen En ik ben zo moe als maar zijn kan Ik wou dat ik alle regendruppels kon volgen langs de Mississippi naar de zilveren zee Maar er is geen manier om te bewijzen dat ik niet schuldig ben Dus zal ik alle schande moeten ondergaan Ga en vertel haar voor mij kleine regendruppels Dat ze me een nummer voor mijn naam hebben gegeven