Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: oscar peterson Songtekst: these foolish things (remind me of you)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: oscar peterson - these foolish things (remind me of you) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van these foolish things (remind me of you)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van oscar peterson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van oscar peterson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals these foolish things (remind me of you) .

Origineel

A cigarette that bears a lipstick's traces, An airline ticket to romantic places, A fairgrounds painted swings, These foolish things remind me of you. A tinkling piano in the next apartment, Those stumbling words that told you what my heart meant, And still my heart has wings. These foolish things remind me of you. You came, you saw, you conquered me. When you did that to me, I knew somehow It had to be. The winds of March that make my heart a dancer, A telephone that rings but who's to answer. Oh, how the thought of you clings. These foolish things remind me of you.

 

Vertaling

Een sigaret die de sporen van een lippenstift draagt, Een vliegticket naar romantische plaatsen, Een kermis beschilderde schommels, Deze dwaze dingen herinneren me aan jou. Een tinkelende piano in het volgende appartement, Die struikelende woorden die je vertelden wat mijn hart betekende, En nog steeds heeft mijn hart vleugels. Deze dwaze dingen doen me aan jou denken. Je kwam, je zag, je veroverde me. Toen je dat met me deed, wist ik op een of andere manier Het moest zo zijn. De wind van maart die mijn hart tot een danser maakt, Een telefoon die rinkelt, maar wie neemt op. Oh, hoe de gedachte aan jou blijft hangen. Deze dwaze dingen herinneren me aan jou.