Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: oscar peterson Songtekst: younger than springtime

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: oscar peterson - younger than springtime ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van younger than springtime? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van oscar peterson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van oscar peterson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals younger than springtime .

Origineel

Younger than springtime are you Softer than starlight are you Warmer than winds of June Are the gentle lips you gave me Gayer than laughter are you Sweeter than music are you Sunlight and moon beans Heaven and earth Are you to give me And when your youth and joy Invade my soul And fill my heart As now they do, then Younger than springtime am I Gayer than laughter am I Sunlight and moon beans Heaven and earth Am I with you

 

Vertaling

Jonger dan de lente ben jij Zachter dan sterrenlicht ben jij Warmer dan de winden van juni Zijn de zachte lippen die je me gaf Zachter dan gelach ben jij Zoeter dan muziek ben jij Zonlicht en maanbonen Hemel en aarde Ben jij om mij te geven En wanneer uw jeugd en vreugde Mijn ziel binnendringen En mijn hart vullen Zoals nu, dan Jonger dan de lente ben ik Groter dan gelach ben ik Zonlicht en maanbonen Hemel en aarde Ben ik bij jou