Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Oslo Gospel Choir Songtekst: I Believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Oslo Gospel Choir - I Believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Oslo Gospel Choir! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter O van Oslo Gospel Choir en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Believe .

Origineel

I believe in God the Father I believe in God the Father I believe he is the Maker of Heaven and Earth I believe in God the Father I believe in Jesus Christ The Son of God I believe in Jesus Christ The Son of God I believe he is My Saviour who gave he's life for me I believe in Jesus Christ The Son of God I believe in the Holy Spirit I believe in the Holy Spirit I believe in the Holy Spirit who lives in me I believe in the Holy Spirit I believe in God the Father I believe in Jesus Christ The Son of God I believe in the Holy Spirit who lives in me I believe I believe I believe in the Holy Trinity I believe in the Holy Trinity I believe Spirit who lives in me I believe in the Holy Trinity

 

Vertaling

Ik geloof in God de Vader Ik geloof in God de Vader Ik geloof dat hij de Maker van Hemel en Aarde is Ik geloof in God de Vader Ik geloof in Jezus Christus, de Zoon van God Ik geloof in Jezus Christus, de Zoon van God Ik geloof dat hij mijn redder is die gaf dat hij leven voor mij was Ik geloof in Jezus Christus, de Zoon van God Ik geloof in de Heilige Geest Ik geloof in de Heilige Geest Ik geloof in de Heilige Geest die in mij leeft Ik geloof in de Heilige Geest Ik geloof in God de Vader Ik geloof in Jezus Christus, de Zoon van God Ik geloof in de Heilige Geest die in mij leeft ik geloof ik geloof Ik geloof in de Heilige Drie-eenheid Ik geloof in de Heilige Drie-eenheid Ik geloof Geest die in mij leeft Ik geloof in de Heilige Drie-eenheid