Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: otavio augusto e gabriel Songtekst: é por você que canto

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: otavio augusto e gabriel - é por você que canto ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van é por você que canto? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van otavio augusto e gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van otavio augusto e gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals é por você que canto .

Origineel

Quanto mais o tempo passa. Mais eu gosto de você. Esse seu jeito de me abraçar. Esse seu jeito de olha pra mim. Foi que fez com que eu gostasse logo de você, tanto assim. É por você que canto. Quanto mais você me abraça. mais eu quero ter você. Cada beijo que você me dá. Faz meu corpo todo estremecer. Sem você eu sei que não teria nenhuma razão, pra viver. É por você, que canto. Pode tudo transformar. Pode tudo se perder. Pode o mundo virar contra mim. Aconteça seja lá o que for. Cada dia que passar eu quero ainda muito mais, seu amor. É por você, que canto. Quanto mais você me abraça. mais eu quero ter você. Cada beijo que você me dá. Faz meu corpo todo estremecer. Sem você eu sei que não teria nenhuma razão, pra viver. É por você, que canto. Pode tudo transformar. Pode tudo se perder. Pode o mundo virar contra mim. Aconteça seja lá o que for. Cada dia que passar eu quero ainda muito mais, seu amor. É por você, que canto. É por você, que canto.

 

Vertaling

Hoe meer tijd er voorbij gaat. Hoe meer ik je mag. Op deze manier hou je me vast. De manier waarop je naar me kijkt. Daarom mocht ik je meteen zo graag. Jij bent de reden dat ik zing. Hoe meer je me vasthoudt, hoe meer ik je wil hebben. Elke kus die je me geeft. Laat mijn hele lichaam trillen. Zonder jou weet ik dat ik geen reden heb om te leven. Het is voor jou, dat ik zing. Alles kan veranderen. Alles kan verloren gaan De wereld kan zich tegen mij keren Wat er ook gebeurt Elke dag die voorbij gaat wil ik je nog meer, je liefde. Het is voor jou dat ik zing. Hoe meer je me vasthoudt, hoe meer ik je wil hebben. Elke kus die je me geeft Laat mijn hele lichaam trillen. Zonder jou weet ik dat ik geen reden heb om te leven. Het is voor jou, dat ik zing. Alles kan veranderen. Alles kan verloren gaan De wereld kan zich tegen mij keren Wat er ook gebeurt Elke dag die voorbij gaat wil ik je nog meer, je liefde. Het is voor jou dat ik zing. Het is voor jou dat ik zing.