Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: otavio augusto e gabriel Songtekst: nossa história de amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: otavio augusto e gabriel - nossa história de amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nossa história de amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van otavio augusto e gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van otavio augusto e gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nossa história de amor .

Origineel

O nosso amor está em crise. E eu não sei o que fazer. O que vou fazer. Se te perder?. Eu nunca pensei que entre nós. As coisas ficassem assim. Eu sem você.... Você sem mim. O nosso romance está virando um drama. Dormimos juntos na mesma cama. Mas tão distantes no coração. A nossa vida está no rumo errado. Ainda somos dois apaixonados. Mas nos perdemos nessa paixão. Sei que te amo. Eu te espero. Mesmo com brigas, com desilusões. Ainda te quero. A vida é assim. Às vezes tem dor. Vamos pensar melhor, vamos reconstruir. Nossa história de amor

 

Vertaling

Onze liefde verkeert in een crisis. En ik weet niet wat ik moet doen. Wat ik ga doen. Als ik je verlies... Dat had ik nooit gedacht tussen ons. Het zou zo gaan. Ik zonder jou.... Jij zonder mij. Onze romance verandert in een drama. We slapen samen in hetzelfde bed Maar in het hart zo ver uit elkaar. Ons leven zit op het verkeerde spoor. We zijn nog steeds twee verliefden. Maar we hebben onszelf verloren in deze passie. Ik weet dat ik van je hou. Ik wacht op jou. Zelfs met gevechten, met teleurstellingen. Ik wil je nog steeds. Zo is het leven. Soms is er pijn. Laten we er over nadenken, laten we herbouwen Ons liefdesverhaal