Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: otavio augusto e gabriel Songtekst: sem ela ao meu lado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: otavio augusto e gabriel - sem ela ao meu lado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sem ela ao meu lado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van otavio augusto e gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van otavio augusto e gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sem ela ao meu lado .

Origineel

Quem ve ela assim. Diz que está tudo bem. Ninguém imagina que tudo acabou. Já quem me olha. Percebe em meu rosto. Que estou sofrendo. Morrendo de amor. Enquanto ela tá. Por aí numa boa. As coisas pra mim. Vão de mal a pior. Eu sei que ela nao quer saber mais de mim. Que tudo entre nós. Acabou, teve fim. Mas é que a saudade judia. Sem ter dó. Tanto sofrimento. Eu nem sei se aguento. E como se me retalhasse por dentro. O quanto eu lutei, briguei por esse amor. E acabei perdendo. Quando tudo se acaba. Alguém sai machucado. Perdido sem chão. Coração quebrado. Não foi diferente. É assim que eu me sinto. Sem ela ao meu lado. Não foi diferente. É assim que eu me sinto. Sem ela ao meu lado

 

Vertaling

Iedereen die haar zo ziet. Ze zeggen dat het in orde is. Niemand denkt dat het allemaal voorbij is. Maar zij die naar mij kijken. Ze kunnen het aan mijn gezicht zien. Dat ik lijd. Sterven van liefde. Terwijl zij dat is. Ik zit midden in iets. Dingen voor mij Het gaat van kwaad tot erger. Ik weet dat ze niet meer om me geeft. Dat alles tussen ons. Het is voorbij, het is voorbij. Maar verlangen doet pijn. Genadeloos. Zoveel lijden. Ik weet niet eens of ik het kan verdragen. Het is alsof het me van binnen snijdt. Hoeveel ik heb gevochten, gevochten voor deze liefde. En uiteindelijk verloor ik. Als het allemaal voorbij is. Iemand raakt gewond. Verloren zonder grond. Hart gebroken. Het was niet anders. Dat is hoe ik me voel. Zonder haar aan mijn zijde. Het was niet anders. Dat is hoe ik me voel Zonder haar aan mijn zijde