Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: otep Songtekst: fists fall

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: otep - fists fall ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fists fall? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van otep! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van otep en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fists fall .

Origineel

No more tears Stand up to your fears Keep your voices raised Keep your knuckles bloody Keep your voices raised Keep your knuckles bloody No more tears I was born to be broken (Broken) Calling, gagging, spitting, Falling, bleeding, begging vermin I exist without purpose (Purpose) Teach me, tell me, push me, hurt me, hit me harder Fists fall like rain On my knees, but I'm not afraid Cowards die everyday I'll face the attack Pressed to the wall but fighting back I'll face the attack Pressed to the wall but fighting back I'll face the attack Pressed to the wall but fighting back And now that you see me I'm terrified Keep your voices raised Keep your knuckles bloody Keep your voices raised Keep your knuckles bloody No more tears I am on the brink of destruction Pushing, pulling, nagging, feeling sweet seduction I've had enough Of the lies and the alibis on your lips Fists fall like rain On your knees, you look so afraid Cowards die everyday I'll face the attack Pressed to the wall, but fighting back I'll face the attack Pressed to the wall, but fighting back I'll face the attack Pressed to the wall, but fighting back And now that you see me I'm terrified Keep your voices raised Keep your knuckles bloody Keep your voices raised Keep your knuckles bloody Standing over me, my body His fists swollen and bloody My marks and raw scars I'm not gonna take it anymore I'm sick of this shit Not gonna flinch If I gotta go down, it'll be swinging You will see you can't break me I'm not gonna take it anymore Keep your knuckles bloody No more tears No more fears Strike the anchors Use your anger Defy the master Break the rules Keep your pride locked up inside It belongs to you They think they're stronger, bigger, better But they're just jealous cowards Fuck what they say Fuck what they think About us Keep your voices raised Keep your knuckles bloody Keep your voices raised Keep your knuckles bloody Cowards And now that you see me Now that you see me Now that you see me Now that you see me You are terrified You are terrified You are terrified

 

Vertaling

Geen tranen meer Sta op tegen je angsten Hou je stem verheven Hou je knokkels bebloed Hou je stem verheven Hou je knokkels bebloed Geen tranen meer. Ik ben geboren om gebroken te zijn (Gebroken) Roepend, kokhalzend, spugend, vallend, bloedend, smekend ongedierte Ik besta zonder doel (Doel) Leer me, vertel me, duw me, doe me pijn, sla me harder Vuisten vallen als regen Op mijn knieën, maar ik ben niet bang Lafaards sterven elke dag Ik ga de aanval aan Tegen de muur gedrukt maar terugvechtend Ik trotseer de aanval Tegen de muur gedrukt, maar terugvechtend Ik zal de aanval onder ogen zien Tegen de muur gedrukt maar vechtend terug En nu je me ziet ben ik doodsbang Hou je stem verheven Hou je knokkels bloederig Hou je stem verheven Hou je knokkels bloederig Geen tranen meer. Ik sta op de rand van de afgrond Duwen, trekken, zeuren, zoete verleiding voelen Ik heb er genoeg van Van de leugens en de alibi's op je lippen Vuisten vallen als regen Op je knieën, je kijkt zo bang Lafaards sterven elke dag Ik ga de aanval aan Tegen de muur gedrukt, maar terugvechtend Ik zal de aanval onder ogen zien Tegen de muur gedrukt, maar terugvechtend Ik zal de aanval onder ogen zien Tegen de muur gedrukt, maar terugvechtend En nu je me ziet ben ik doodsbang Hou je stem verheven Hou je knokkels bebloed Hou je stem verheven Hou je knokkels bloederig Hij staat over me heen, mijn lichaam. Zijn vuisten gezwollen en bloederig. Mijn littekens en rauwe littekens Ik pik het niet meer. Ik ben ziek van deze shit Ik deins niet terug Als ik ten onder ga, zal het swingend zijn Je zult zien dat je me niet kunt breken Ik pik het niet meer. Hou je knokkels bebloed Geen tranen meer. Geen angsten meer Sla de ankers in Gebruik je woede Trotseer de meester Breek de regels Hou je trots binnen opgesloten Het is van jou Ze denken dat ze sterker, groter en beter zijn. Maar het zijn gewoon jaloerse lafaards Fuck wat ze zeggen Fuck wat ze denken over ons Hou je stem verheven Hou je knokkels bebloed Hou je stem verheven Hou je knokkels bebloed. Lafaards En nu dat jullie me zien Nu dat je me ziet Nu dat je me ziet Nu dat je me ziet ben je doodsbang Je bent doodsbang Je bent doodsbang