Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: otis redding Songtekst: i’ve been loving you too long (to stop now)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: otis redding - i’ve been loving you too long (to stop now) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’ve been loving you too long (to stop now)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van otis redding! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van otis redding en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’ve been loving you too long (to stop now) .

Origineel

I've been loving you too long, to stop now You are tired and you want to be free My love is growing stronger, as you become a habit to me Ohh, I've been loving you too long I don't wanna stop now With you my life has been so wonderful I can't stop now You are tired and your love is growing cold My love is growing stronger as our affair, affair grows old I've been loving you oh, too long I don't want to stop now, ohh, ohh, ohh I've been loving you a little too long I don't wanna stop now, ohh, ohh, ohh And don't make me stop now Oh baby I'm down on my knees Please, don't make me stop now I love you, I love you, I love you with all my heart And I can't stop now Please, please, please don't make me stop now Talkin' 'bout heart and soul That I love you I love you

 

Vertaling

Ik heb te lang van je gehouden, om nu te stoppen Je bent moe en je wilt vrij zijn Mijn liefde wordt sterker, als je een gewoonte voor me wordt Ohh, ik heb te lang van je gehouden Ik wil nu niet meer stoppen Met jou is mijn leven zo mooi geweest Ik kan nu niet stoppen Je bent moe en je liefde wordt koud Mijn liefde wordt sterker als onze affaire, affaire oud wordt Ik hou al te lang van je. Ik wil nu niet stoppen, ohh, ohh, ohh I've been loving you a little too long I don't wanna stop now, ohh, ohh, ohh And don't make me stop now Oh baby I'm down on my knees Please, don't make me stop now Ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je met heel mijn hart En ik kan nu niet stoppen Alsjeblieft, alsjeblieft, laat me nu niet stoppen Talkin' 'bout heart and soul That ik hou van je I love you