Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: otis redding Songtekst: merry christmas, baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: otis redding - merry christmas, baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van merry christmas, baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van otis redding! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van otis redding en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals merry christmas, baby .

Origineel

Merry Christmas baby Sure do treat me nice Merry Christmas baby Sure do treat me nice Bought me a diamond ring for Christmas I feel like I'm in paradise I feel mighty fine, y'all I've got music on my radio Feel mighty fine, girl I've got music on my radio, oh, oh, oh I feel like I'm gonna kiss you Standing beneath that mistletoe Santa came down the chimney Half past three, y'all Left all them good ole presents For my baby and for me, ha, ha, ha Merry Christmas baby Sure do treat me nice You bought me all those good ole presents I love you baby rest of my life Merry Christmas, girl Merry, merry, merry Christmas baby Sure do treat me nice Merry Christmas baby I said you sure do treat me nice You bought all those lovely things, yeah I feel like I'm in paradise I wish you a merry Christmas baby Happy new year, ha A merry Christams, honey Everything here is beautiful I love you, baby For everything that you give me I love you, honey

 

Vertaling

Vrolijk Kerstfeest, schatje. Behandel me goed Vrolijk Kerstfeest, baby Je doet lief tegen me Ik heb een diamanten ring gekocht voor Kerstmis Ik voel me alsof ik in het paradijs ben Ik voel me machtig goed, jullie allemaal I've got music on my radio Feel mighty fine, girl I've got music on my radio, oh, oh, oh I feel like I'm gonna kiss you Standing under that mistletoe Santa came down the chimney Half vier, allemaal Liet al die goede oude cadeautjes achter Voor mijn baby en voor mij, ha, ha, ha Merry Christmas baby Je hebt me goed behandeld Je hebt al die leuke cadeautjes voor me gekocht Ik hou de rest van m'n leven van je, schat Vrolijk kerstfeest, meisje Vrolijk, vrolijk, vrolijk kerstfeest, baby Behandel me goed Merry Christmas baby Ik zei dat je me echt goed behandelt Je hebt al die mooie dingen gekocht, ja Ik voel me alsof ik in het paradijs ben Ik wens je een vrolijk kerstfeest, schatje Gelukkig nieuwjaar, ha Vrolijk kerstfeest, schat Alles is hier prachtig Ik hou van je, schat Voor alles wat je me geeft Ik hou van je, schat