Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: otis redding Songtekst: rock me baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: otis redding - rock me baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rock me baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van otis redding! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van otis redding en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rock me baby .

Origineel

You can rock me baby You can rock me all night long Rock me baby, rock me baby, rock me baby, huh Little girl, you can rock me all night long, now oh, now Just keep on rockin' me little girl, girl Honey 'till my back ain't got no bone, yeah, huh Roll me, baby, ha Roll me like a wagon wheel, now, huh Keep on rollin', rollin', rollin' me baby Just like they roll a wagon wheel, now oh my, oh my Because when you throw the roll little girl, huh Baby, you just don't know how good you make me feel, now oh Yeah, play the blues Steve Keep on rocking me baby, ha, good rockin' Baby rock me, rock me so, now Keep on rockin' me, baby, keep rockin' me, keep rockin' me Baby you know how to rock me so, now oh my I want you to just keep om rocking me babe Rock me babe, rock me 'Til I just can't take it no more, oh my I want you to rock, rock, rock, rock me babe Rock me babe, rock me babe, rock me babe You don't know what I need I want you to keep rocking me You don't know what I want I want you to keep rocking me Everything I love I want you to keep rocking Give it, give it, give it to me baby...

 

Vertaling

You can rock me baby You can rock me all night long Rock me baby, rock me baby, rock me baby, huh Kleine meid, je kan me de hele nacht wiegen, nu oh, nu Just keep on rockin' me little girl, girl Schatje, tot mijn rug geen botten meer heeft, ja, huh Rol me, baby, ha Roll me like a wagon wheel, now, huh Keep on rollin', rollin', rollin' me baby Just like they roll a wagon wheel, now oh my, oh my Because when you throw the roll little girl, huh Baby, you just don't know how good you make me feel, now oh Yeah, play the blues Steve Keep on rocking me baby, ha, good rockin' Baby rock me, rock me zo, nu Keep on rockin' me, baby, keep rockin' me, keep rockin' me Baby you know how to rock me so, now oh my I want you to just keep om rocking me babe Rock me babe, rock me 'Tot ik het niet meer aankan, oh my I want you to rock, rock, rock, rock me babe Rock me babe, rock me babe, rock me babe Je weet niet wat ik nodig heb Ik wil dat je me blijft wiegen Je weet niet wat ik wil Ik wil dat je me blijft wiegen Alles waar ik van hou Ik wil dat je me blijft wiegen Geef het, geef het, geef het aan mij baby...