Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: otis redding Songtekst: scratch my back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: otis redding - scratch my back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van scratch my back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van otis redding! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van otis redding en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals scratch my back .

Origineel

Aw, I'm itchy And I don't know where to scratch Come here baby Scratch my back I know you can do it So baby, get to it Aw, you're workin with it now You got me feelin' so good Little bit to the center now, baby Hmm-mmm! This little girl sho' knows how to scratch Now, you're doin' the chicken-scratch Aw, it's lookin' good, baby Just gettin' scratchy That's what I'm talkin' about

 

Vertaling

Aw, ik heb jeuk En ik weet niet waar ik moet krabben Kom hier schatje Scratch my back Ik weet dat je het kan Dus schatje, begin er maar aan Aw, je bent er nu mee bezig You got me feelin' so good Beetje naar het midden nu, baby Hmm-mmm! Deze kleine meid sho' weet hoe ze moet krabben Nu, doe je de kip-kras Aw, het ziet er goed uit, baby Just gettin' scratchy Dat is waar ik het over heb