Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: otis redding Songtekst: that's a good idea

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: otis redding - that's a good idea ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that's a good idea? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van otis redding! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van otis redding en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that's a good idea .

Origineel

You make me wanna just dance and sing You make me feel like I'm a natural man You tell me when you want to come and go Make me say I want a little bit more, listen What you want How you want When you want Every time you want it That's a good idea Yes it is, babe It's a good idea Let me tell you somethin', now You make me spend my money That's a fact yes it is now, huh You little girl you show me where I'm at Yes you do mama now Won't you kick of your shoe little mama Throw 'em on the floor now baby Kick off your shoe little honey Throw 'em on your daddy's table Cause What you want How you want When you want Every time you want it That's a good idea Yes it is, babe Real groovy idea Let me tell you, huh, huh, huh You just pretty as a movie star So sweet as a chocolate candy bar Let me tell you somethin' Won't you kick of your shoe little mama Throw 'em on the floor now baby Kick off your shoe little honey Throw 'em on your daddy's table Cause What you want How you want When you want Every time you want it It's a good idea Yes it is, babe Real groovy idea If you wanna go to the movie It's a good idea Downtown, shoppin' It's a good idea If you wanna go to the drugstore It's a groovy idea If you wanna make love

 

Vertaling

Je maakt dat ik wil dansen en zingen Je geeft me het gevoel dat ik een natuurlijke man ben Je vertelt me wanneer je wilt komen en gaan Laat me zeggen dat ik een beetje meer wil, luister Wat wil je? Hoe je wilt Wanneer je wilt Elke keer dat je het wilt Dat is een goed idee. Ja, dat is het, schat Het is een goed idee Laat me je iets vertellen. Je laat me mijn geld uitgeven Dat is een feit ja dat is het nu, huh Jij kleine meid laat me zien waar ik ben Ja dat doe je mama nu Wil je je schoen niet uittrappen, kleine mama Gooi ze maar op de grond, schatje Schop je schoen uit, schatje Gooi ze op je vaders tafel Want Wat jij wilt Hoe je wilt Wanneer je het wilt Elke keer dat je het wilt Dat is een goed idee. Ja dat is het, babe Echt groovy idee Laat me je vertellen, huh, huh, huh Je bent zo mooi als een filmster Zo zoet als een chocoladereep Let me tell you somethinghin' Wil je je schoentje niet uitdoen, kleine mama Gooi ze maar op de grond, schatje Schop je schoen uit, schatje Gooi ze op je vader's tafel Want Wat jij wilt Hoe je wilt Wanneer je het wilt Elke keer dat je het wilt Het is een goed idee Ja dat is het, babe Een echt goed idee Als je naar de film wilt gaan Dat is een goed idee. Downtown, shoppin' Het is een goed idee Als je naar de apotheek wilt Het is een goed idee Als je de liefde wilt bedrijven