Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: otis redding Songtekst: you made a man out of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: otis redding - you made a man out of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you made a man out of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van otis redding! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van otis redding en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you made a man out of me .

Origineel

You make a man wanna just change his mind, girl And everything I do, baby, just right on time, girl You set me through, baby yes, a whole lotta change, yes And I love you for it, honey, just I, real man, girl, coz You made a big old man, girl, out of me, baby, yeah Big old man, you made out of me You made me do the things, girl You love me, baby, and you showed me what to do baby I can't explain, baby, what you did for me, now But I love you for it and I'll never forget you, now, coz You made a big old man, girl, out of me, babe You made a big old man You made a big old man out of me, baby I'm a sweet lil man, baby That's what you want me to be You gave me everything You just taught me everything I know And I love you for it, darling I'll never let you go, baby, coz You made a great big man out of me, baby Big old man, you made out of me A big old man, you made out of me A loving man, you made out of me A sweet lil man Baby what you did for me Showed me everything baby You just gave me everything large You just loved me when you wanted to be loved You made a great big man out of me A big old man

 

Vertaling

Jij laat een man van gedachten veranderen, meisje En alles wat ik doe, baby, precies op tijd, meisje You set me through, baby yes, a whole lotta change, yes And I love you for it, honey, just I, real man, girl, coz You made a big old man, girl, out of me, baby, yeah Een grote oude man, heb je van me gemaakt You made me do the things, girl Je houdt van me, schat, en je liet me zien wat ik moest doen, schat Ik kan niet uitleggen, schatje, wat je voor me gedaan hebt Maar ik hou van je en ik zal je nooit vergeten. Je hebt een grote oude man van me gemaakt, meisje. You made a big old man Je hebt een grote oude man van me gemaakt, schatje Ik ben een lieve kleine man, schat Dat is wat je wilt dat ik ben You gave me everything Je hebt me alles geleerd wat ik weet En daarvoor hou ik van je, schat Ik laat je nooit meer gaan, schatje, omdat Je hebt een grote man van me gemaakt, schat Big old man, you made out of me Een grote oude man, heb je van mij gemaakt Een liefdevolle man, die je van me hebt gemaakt Een lieve kleine man Schatje, wat je voor me gedaan hebt Liet me alles zien baby Je gaf me gewoon alles groot Je hield gewoon van me wanneer je geliefd wilde worden Je maakte een grote grote man van me Een grote oude man