Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: otis rush Songtekst: got to be some changes made

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: otis rush - got to be some changes made ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van got to be some changes made? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van otis rush! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van otis rush en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals got to be some changes made .

Origineel

Hey baby, there’s got to be some changes made Hey baby, there’s got to be some changes made If you don’t want me around, then I’ve got to be on my way Hey baby, I said there’s got to be some changes made Hey baby, I said there’s got to be some changes made If you don’t want me around, then I’ve got to be on my way Hey I wanna know were ya high, when you sit down on my knee Drinking moonshine and liquor, and tryin’a jive for me But I‘m here to tell you, there’s got to be some changes made If you don’t want me around, then I’ve got to be on my way Hey baby, I said there’s got to be some changes made Hey baby, I said there’s got to be some changes made If you don’t want me around, then I’ve got to be on my way I heard the whistle blow, the train coming around the bend I kept on trying to tell, I’ll never see your loving face again But I‘m here to tell you, there’s got to be some changes made If you don’t want me around, then I’ve got to be on my way

 

Vertaling

Hé schatje, er moeten wat veranderingen komen Hé schatje, er moeten wat veranderingen komen Als je me niet in de buurt wilt, dan moet ik maar gaan Hey baby, ik zei dat er wat veranderingen gemaakt moeten worden Hé schatje, ik zei dat er wat veranderingen moesten komen Als je me niet in de buurt wilt hebben, dan moet ik gaan Hé, ik wil weten waar je high bent, als je op mijn knie gaat zitten Drinkend moonshine en liquor, en proberend te jiven voor mij Maar ik ben hier om je te vertellen, dat er wat veranderingen moeten komen Als je me niet in de buurt wilt, dan moet ik gaan Hé schatje, ik zei dat er wat veranderingen moeten komen Hé schatje, ik zei dat er wat veranderingen moesten komen Als je me niet in de buurt wilt hebben, dan moet ik gaan Ik hoorde het fluitje blazen, de trein kwam om de bocht Ik bleef proberen te vertellen, dat ik je liefdevolle gezicht nooit meer zal zien Maar ik ben hier om je te vertellen, dat er wat veranderingen moeten komen Als je me niet in de buurt wilt, dan moet ik gaan