Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: otis rush Songtekst: working man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: otis rush - working man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van working man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van otis rush! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van otis rush en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals working man .

Origineel

I get up at seven, yeah And I go to work at nine I got no time for livin' Yes, I'm workin' all the time It seems to me I could live my life A lot better than I think I am I guess that's why they call me They call me the workin' man They call me the workin' man I guess that's what I am I get home at five o'clock And I take myself out a nice, cold beer Always seem to be wond'rin' Why there's nothin' goin' down here It seems to me I could live my life A lot better than I think I am I guess that's why they call me They call me the workin' man They call me the workin' man I guess that's what I am Well they call me the workin' man I guess that's what I am

 

Vertaling

Ik sta om zeven uur op, ja En ik ga om negen uur naar mijn werk I got no time for livin' Yes, I'm workin' all the time Het lijkt mij Ik zou mijn leven kunnen leiden Een stuk beter dan ik denk dat ik ben Ik denk dat ze me daarom noemen Ze noemen me de werkende man Ze noemen me de werkende man Ik denk dat dat is wat ik ben Ik kom om vijf uur thuis En ik neem mezelf een lekker, koud biertje Always seem to be wonder'rin' Why there's nothin' goin' down here It seems to me I could live my life Een stuk beter dan ik denk dat ik ben Ik denk dat ze me daarom noemen They call me the workin' man They call me the workin' man Ik denk dat dat is wat ik ben Nou ze noemen me de werkende man Ik denk dat dat is wat ik ben