Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: our last night Songtekst: heavy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: our last night - heavy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heavy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van our last night! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van our last night en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heavy .

Origineel

[Verse 1] I don’t like my mind right now Stacking up problems that are so unnecessary Wish that I could slow things down Wanna let go but there’s comfort in the panic Yeah, I drive myself crazy Thinking everything's about me Yeah, I drive myself crazy 'Cause I can’t escape the gravity [Chorus] I'm holding on Why is everything so heavy? Holding on To so much more than I can carry I keep dragging around what's bringing me down If I just let go, I'd be set free Holding on Why is everything so heavy? [Verse 2] You say that I'm paranoid But I’m pretty sure the world is out to get me It’s not like I made the choice To let my mind stay so fucking messy I know I'm not the center of the universe But you keep spinning 'round me just the same I know I'm not the center of the universe But you keep spinning 'round me just the same [Chorus] I'm holding on Why is everything so heavy? Holding on To so much more than I can carry I keep dragging around what's bringing me down If I just let go, I'd be set free Holding on Why is everything so heavy? [Bridge] I know I'm not the center of the universe But you keep spinning 'round me just the same I know I'm not the center of the universe But you keep spinning 'round me just the same Yeah, I drive myself crazy Thinking everything’s about me [Chorus] I'm holding on Why is everything so heavy? Holding on So much more than I can carry I keep dragging around what's bringing me down If I just let go, I'd be set free Holding on Why is everything so heavy? Why is everything so heavy? Why is everything so heavy?

 

Vertaling

[Verse 1] I don't like my mind right now Stapelen problemen op die zo onnodig zijn Wou dat ik dingen kon vertragen Ik wil loslaten maar er is troost in de paniek Ja, ik maak mezelf gek Denkend dat alles om mij draait Ja, ik maak mezelf gek 'Cause I can't escape the gravity [refrein] I'm holding on Waarom is alles zo zwaar? Ik hou me vast aan zo veel meer dan ik kan dragen Ik blijf rondslepen wat me neerhaalt Als ik gewoon los zou laten, zou ik vrij zijn Vasthouden Waarom is alles zo zwaar? [Verse 2] You say that I'm paranoid Maar ik ben er vrij zeker van dat de wereld er op uit is om mij te pakken Het is niet alsof ik de keuze heb gemaakt Om mijn geest zo verdomd rommelig te laten blijven Ik weet dat ik niet het middelpunt van het universum ben Maar je blijft toch om me heen draaien Ik weet dat ik niet het middelpunt van het universum ben Maar je blijft toch om me heen draaien [refrein] I'm holding on Waarom is alles zo zwaar? Ik hou me vast aan zo veel meer dan ik kan dragen Ik blijf rondslepen wat me neerhaalt Als ik gewoon los zou laten, zou ik vrij zijn Vasthouden Waarom is alles zo zwaar? [Brug] Ik weet dat ik niet het middelpunt van het universum ben Maar je blijft toch om me heen draaien Ik weet dat ik niet het middelpunt van het universum ben Maar je blijft toch om me heen draaien Ja, ik maak mezelf gek Denkend dat alles om mij draait [Chorus] I'm holding on Waarom is alles zo zwaar? Ik hou me vast Zo veel meer dan ik kan dragen Ik blijf rondslepen wat me neerhaalt Als ik gewoon los zou laten, zou ik vrij zijn Vasthouden Waarom is alles zo zwaar? Why is everything so heavy? Why is everything so heavy?