Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: our last night Songtekst: living now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: our last night - living now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van living now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van our last night! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van our last night en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals living now .

Origineel

[Verse 1] I found myself in a vicious cycle My eyes wide shut and I can't sleep I'm holding on to every bit of faith A fractured mind to help us create Such little time don't let it go to waste I can't run away [Chorus] I never thought it would be something so haunting Suffocated by the weight of everything I never knew that I could put this all behind me, behind me And I'm living now, now, I'm living now, now [Verse 2] I spend my days forever fearing The things in life that I can't change I'm searching for any sort of ease My restless heart, will you help me to breathe? Now is the time, I set myself free [Chorus] I never thought it would be something so haunting Suffocated by the weight of everything I never knew that I could put this all behind me, behind me And I'm living now, now, I'm living now, now [Bridge] I'm living now I couldn't take it, not any longer I kill myself over nothing I couldn't take it any longer So I dug myself out of this mental grave It's time to live, so I pulled myself out I feel alive again, I can finally breathe [Chorus] I never thought this would be something so haunting Suffocated by the weight of everything I never knew that I could put this all behind And I'm living now, now, I'm living now, now [Outro] I'm living now, I'm living now I never thought it would be something so haunting I'm living now, I'm living now Suffocated by the weight of everything I'm living now, I'm living now I never knew that I could put this all behind me, behind me I'm living now, I'm living now

 

Vertaling

[Verse 1] I found myself in a vicious cycle Mijn ogen wijd dicht en ik kan niet slapen Ik hou me vast aan elk beetje vertrouwen Een gebroken geest om ons te helpen creëren Zo weinig tijd, laat het niet verloren gaan Ik kan niet weglopen [refrein] Ik had nooit gedacht dat het iets zo beklemmends zou zijn Verstikt door het gewicht van alles Ik heb nooit geweten dat ik dit allemaal achter me kon laten, achter me En ik leef nu, nu, ik leef nu, nu [Verse 2] I spend my days forever fearing De dingen in het leven die ik niet kan veranderen Ik ben op zoek naar enige vorm van gemak Mijn rusteloze hart, wil je me helpen ademen? Nu is de tijd, dat ik mezelf bevrijd [refrein] Ik had nooit gedacht dat het iets zo beklijvend zou zijn Verstikt door het gewicht van alles Ik heb nooit geweten dat ik dit allemaal achter me kon laten me, behind me En ik leef nu, nu, ik leef nu, nu [Bridge] Ik leef nu Ik kon er niet meer tegen, niet langer Ik dood mezelf voor niets ik kon er niet langer tegen dus groef ik mezelf uit dit mentale graf Het is tijd om te leven, dus heb ik mezelf eruit getrokken Ik voel me weer levend, ik kan eindelijk ademen [refrein] Ik had nooit gedacht dat dit iets zo beklemmends zou zijn Verstikt door het gewicht van alles I never knew that I could put this all behind En ik leef nu, nu, ik leef nu, nu [Outro] Ik leef nu, ik leef nu I never thought it would be something so haunting Ik leef nu, ik leef nu Verstikt door het gewicht van alles Ik leef nu, ik leef nu Ik heb nooit geweten dat ik dit allemaal achter me kon laten, achter me I'm living now, I'm living now