Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: our last night Songtekst: reason to love (demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: our last night - reason to love (demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van reason to love (demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van our last night! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van our last night en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals reason to love (demo) .

Origineel

[Verse 1] Here's another morning Where I can't decide to sleep or stay awake And I am tangled up in thoughts of how we fell apart [Pre-Chorus 1] I tried to make it work When all you did was make it worse And all you've done is leave me hopeless [Chorus] Ever since that day You made those feelings go away I've needed someone to show me that That there's a reason to love That there's a reason to love again [Verse 2] Even with a warning I couldn't have fixed us to save my life It's hard when you're alone to pick up the pieces [Pre-Chorus 2] I spent so much time on us When in the end you had no trust And all you've done is leave me hopeless [Chorus] Ever since that day You made those feelings go away I've needed someone to show me that That there's a reason to love That there's a reason to love again [Bridge] I need someone to prove to me That love is more Than just a tragic catastrophe, catastrophe That sucks the life out of me And brings me down Because all you've done is leave me hopeless [Outro] Ever since that day You made those feelings go away I've needed someone to show me that That there's a reason to love That there's a reason to love again That there's a reason to love That there's a reason to love again

 

Vertaling

[Verse 1] Here's another morning waar ik niet kan beslissen om te slapen of wakker te blijven En ik ben verstrikt in gedachten over hoe we uit elkaar zijn gevallen [Pre-Chorus 1] I tried to make it work When all you did was make it worse And all you've done is leave me hopeless [Chorus] Sinds die dag You made those feelings go away Ik had iemand nodig die me liet zien dat Dat er een reden is om lief te hebben Dat er een reden is om weer lief te hebben [Verse 2] Zelfs met een waarschuwing Ik kon ons niet repareren om mijn leven te redden It's hard when you're alone to pick up the pieces [Pre-Chorus 2] I spent so much time on us When in the end you had no trust And all you've done is leave me hopeless [Chorus] Sinds die dag You made those feelings go away I've needed someone to show me that Dat er een reden is om lief te hebben Dat er een reden is om weer lief te hebben [Bridge] Ik heb iemand nodig die me bewijst Dat liefde meer is dan alleen maar een tragische catastrofe, catastrofe Die het leven uit me zuigt en me neerhaalt Want alles wat je hebt gedaan is me hopeloos achterlaten [Outro] Sinds die dag You made those feelings go away I've needed someone to show me that Dat er een reden is om lief te hebben Dat er een reden is om weer lief te hebben Dat er een reden is om lief te hebben Dat er een reden is om weer lief te hebben