Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ov7 Songtekst: viva los niños

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ov7 - viva los niños ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van viva los niños? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ov7! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van ov7 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals viva los niños .

Origineel

Ov7 - Vivan Los Niños!. Vivan Los Niños!. Ser super héroe. salvar al mundo de un gran desastre. viajar a otros planetas. para un niño es normal ¡mhm!. Y descubrir la aventura. que es el vivir un día más. ¡Vivan los Niños! de México y de todas partes. vivan los niños y nunca se muera el amor. Usar la imaginación es la solución de un mundo ideal. (Vivan los Niños que hay en América vivan los niños de. todo el planeta). Si en vez de armas tan sólo hubieran juguetes. seguramente todo marcharía mejor ¡mhm!. Y escapar dentro de una nave espacial. hacia la paz. ¡Vivan los Niños! chiquitos y también los grandes. vivan los niños de media y de cualquier edad. Pues siempre es niño quien guarda en el corazón. una ilusión. Pues te invita a seguir y te invita a soñar. aventuras de verdad un niño a sonreír. Sólo piensa en saltar sólo piensa en jugar. pues es su corazón el mejor lugar. Un niño tú eres adentro de tí diviértete, ríe ¡y se. feliz!. ¡Vivan los niños! que hay en todo el mundo!). ¡Vivan los Niños! de México y de todas partes. (Vivan los Niños). vivan los niños y nunca se muera el amor. (Vivan los Niños). ¡Vivan los Niños! chiquitos y también los grandes. (Vivan los Niños). vivan los niños de media y de cualquier edad. (Vivan los Niños). ¡Vivan los Niños! de México y de todas partes ¡mhm!

 

Vertaling

Ov7 - Vivan Los Niños. Vivan Los Niños!. Om een superheld te zijn. Om de wereld te redden van een grote ramp. Om naar andere planeten te reizen. Voor een kind is normaal mhm!. En ontdek het avontuur. dat is nog een dag te leven. Viva Los Niños! van Mexico en overal. lang leve de kinderen en nooit sterven de liefde. Verbeelding gebruiken is de oplossing voor een ideale wereld. (Lang leve de kinderen van Amerika, lang leve de kinderen van de hele planeet). Als er in plaats van wapens alleen speelgoed was, zou alles beter zijn, mhm! en ontsnappen in een ruimteschip. naar vrede. lang leve de kinderen! kleintjes en ook de groten. lang leve de kinderen van middelbare leeftijd en van elke leeftijd. Want het is altijd een kind dat in zijn hart een illusie bewaart. Want het nodigt je uit om verder te gaan en nodigt je uit om te dromen. een kind om te lachen. Denk maar aan springen denk maar aan spelen. want het is je hart de beste plaats. Een kind ben je van binnen heb plezier, lach en wees blij. lang leve de kinderen (Vivan los Niños!). van Mexico en overal elders. (Lang leve de kinderen.) Lang leve de kinderen en laat de liefde nooit sterven. (Lang leve de kinderen.) Lang leve de kinderen, de kleintjes en ook de groten. (Lang leve de kinderen). Lang leve de kinderen van de middelbare en elke leeftijd. (Lang leve de kinderen.) Lang leve de kinderen! van Mexico en overal elders, mhm!