Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: owl city Songtekst: fireflies (lenno remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: owl city - fireflies (lenno remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fireflies (lenno remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van owl city! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van owl city en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fireflies (lenno remix) .

Origineel

You would not believe your eyes. If ten-million fireflies. Lit up the world. As I fell asleep. Cause they fill the open air. And leave teardrops everywhere. You'd think me rude. But I would just stand and stare. I'd like to make myself believe. That planet earth turns slowly. It's hard to say that I'd rather stay awake. when I'm asleep. Cause everything is never as it seems. Cause I'd get a thousand hugs. From ten-thousand lightning bugs. As they try to teach me how to dance. A foxtrot above my head. A sock hop beneath my bed. A disco ball is just hanging by a thread. I'd like to make myself believe. That planet earth turns slowly. It's hard to say that I'd rather stay awake. when I'm asleep. Cause everything is never as it seems.... Leave my door open just a crack. (Please take me away from here). Cause I feel like such an insomniac. (Please take me away from here). Why do I tire of counting sheep. (Please take me away from here). When I'm far too tired to fall asleep. To ten-million fireflies. I'm weird cause I hate goodbyes. I got misty eyes. As they said farewell. (Farewell). But I'll know where several are. If my dreams get real bizarre. Cause I'd save a few. And I'd keep them in a jar. I'd like to make myself believe. That planet earth turns slowly. It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm. asleep. Cause everything is never as it seems. (When I fall asleep). I'd like to make myself believe. That planet earth turns slowly. It's hard to say that I'd rather stay awake. when I'm asleep. Cause everything is never as it seems. (When I fall asleep). I'd like to make myself believe. That planet earth turns slowly. It's hard to say that I'd rather stay awake. when I'm asleep. Because my dreams are bursting at the seems

 

Vertaling

Je zou je ogen niet geloven. Als tien miljoen vuurvliegjes. De wereld verlichtten. Terwijl ik in slaap viel. Omdat ze de open lucht vullen. En overal traantjes achterlaten. Je zou me onbeleefd vinden. Maar ik zou gewoon blijven staan en staren. Ik zou mezelf willen doen geloven. Dat de aarde langzaam draait. Het is moeilijk te zeggen dat ik liever wakker blijf. als ik slaap. Want alles is nooit wat het lijkt. Want ik zou duizend knuffels krijgen. Van tienduizend bliksem insecten. Terwijl ze me proberen te leren dansen. Een foxtrot boven mijn hoofd. Een sokhop onder mijn bed. Een discobal hangt maar aan een draadje. Ik wil mezelf graag laten geloven. Dat de planeet aarde langzaam draait. Het is moeilijk te zeggen dat ik liever wakker blijf. als ik slaap. Want alles is nooit zoals het lijkt. Laat mijn deur op een kiertje open. (Haal me hier alsjeblieft weg). Want ik voel me zo'n slapeloze. (Alsjeblieft, haal me hier weg). Waarom word ik moe van het schapen tellen. (Alsjeblieft, haal me hier weg). Als ik veel te moe ben om in slaap te vallen. Op tien miljoen vuurvliegjes. Ik ben vreemd want ik haat afscheid nemen. Ik kreeg mistige ogen. Toen ze afscheid namen. (Vaarwel). Maar ik zal weten waar verschillende zijn. Als mijn dromen echt bizar worden. Want ik zou er een paar bewaren. En ik zou ze in een pot bewaren. Ik zou mezelf graag laten geloven. Dat de aarde langzaam draait. Het is moeilijk te zeggen dat ik liever wakker blijf als ik. slaap. Want alles is nooit wat het lijkt. (Als ik in slaap val). Ik zou mezelf graag willen laten geloven. Dat de planeet aarde langzaam draait. Het is moeilijk te zeggen dat ik liever wakker blijf. als ik slaap. Want alles is nooit wat het lijkt. (Als ik in slaap val). Ik wil mezelf graag laten geloven. Dat de planeet aarde langzaam draait. Het is moeilijk te zeggen dat ik liever wakker blijf. als ik slaap. Want mijn dromen barsten van het lijken