Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: owl city Songtekst: kiss me babe, it’s christmas time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: owl city - kiss me babe, it’s christmas time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kiss me babe, it’s christmas time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van owl city! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van owl city en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kiss me babe, it’s christmas time .

Origineel

[Verse 1] Well it’s Christmas time And I’m warm inside despite the bitter cold 'Cause you’re here with me and I guarantee My heart is yours to hold So we smile below this mistletoe As if we need a hint And the falling snow, well I bet it knows How love can pull you in [Pre-Chorus] Oh (Da da da da da) Little lights flash in your eyes (Da da da da da) Glowing by the fireside (Da da da da da) Leave the presents on the floor (Da da da da da) 'Cause you’re the one I’m waiting for Oh let me lead the way this holiday (This holiday) [Chorus] Let’s fly around the world tonight (Oh yeah) Kiss me babe, it’s Christmas time I love the way you hold me tight (Oh yeah) Kiss me babe, it’s Christmas time (Da da da da da) Little lights flash in your eyes (Da da da da da) Kiss me babe, it’s Christmas time (Da da da da da) Can’t fight the way I feel inside (Da da da da da) Kiss me babe, it’s Christmas time Oh let me lead the way this holiday (Holiday, holiday) [Verse 2] Well it’s Christmas time And I’m warm inside despite the bitter cold And it’s crystal clear That this Christmas cheer is healthy for the soul [Pre-Chorus] Oh (Da da da da da) Little lights flash in your eyes (Da da da da da) Glowing by the fireside (Da da da da da) Leave the presents on the floor (Da da da da da) 'Cause you’re the one I’m waiting for Oh let me lead the way this holiday, this holiday [Chorus] Let’s fly around the world tonight (Oh) Kiss me babe, it’s Christmas time I love the way you hold me tight (Oh yeah) Kiss me babe, it’s Christmas time (Da da da da da) Little lights flash in your eyes (Da da da da da) Kiss me babe, it’s Christmas time (Da da da da da) Can’t fight the way I feel inside (Da da da da da) Kiss me babe, it’s Christmas time Oh let me lead the way this holiday, this holiday (Holiday, holiday) [Outro] Let’s fly around the world tonight (Oh yeah) Kiss me babe, it’s Christmas time I love the way you hold me tight (Oh yeah)

 

Vertaling

[Verse 1] Well it's Christmas time And I'm warm inside despite the bitter cold 'Cause you're here with me and I guarantee My heart is yours to hold So we smile below this mistletoe Alsof we een hint nodig hebben En de vallende sneeuw, nou ik wed dat het weet How love can pull you in [Pre-Chorus] Oh (Da da da da da) Little lights flash in your eyes (Da da da da da) Glowing by the fireside (Da da da da da) Leave the presents on the floor (Da da da da da) 'Cause you're the one I'm waiting for Oh let me lead the way this holiday (Deze vakantie) [Chorus] Let's fly around the world tonight (Oh yeah) Kiss me babe, it's Christmas time I love the way you hold me tight (Oh yeah) Kiss me babe, it's Christmas time (Da da da da da) Little lights flash in your eyes (Da da da da da) Kiss me babe, it's Christmas time (Da da da da da) Can't fight the way I feel inside (Da da da da da) Kiss me babe, it's Christmas time Oh let me lead the way this holiday (Holiday, holiday) [Verse 2] Well it's Christmas time And I'm warm inside despite the bitter cold And it's crystal clear Dat deze kerstvreugde gezond is voor de ziel [Pre-Chorus] Oh (Da da da da da) Little lights flash in your eyes (Da da da da da) Glowing by the fireside (Da da da da da) Leave the presents on the floor (Da da da da da) 'Cause you're the one I'm waiting for Oh laat me de weg wijzen deze vakantie, deze vakantie [Chorus] Let's fly around the world tonight (Oh) Kiss me babe, it's Christmas time I love the way you hold me tight (Oh yeah) Kiss me babe, it's Christmas time (Da da da da da) Little lights flash in your eyes (Da da da da da) Kiss me babe, it's Christmas time (Da da da da da) Can't fight the way I feel inside (Da da da da da) Kiss me babe, it's Christmas time Oh let me lead the way this holiday, this holiday (Feestdag, feestdag) [Outro] Let's fly around the world tonight (Oh yeah) Kus me schat, het is kersttijd I love the way you hold me tight (Oh yeah)