Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ozuna Songtekst: Tu Foto

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ozuna - Tu Foto ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Tu Foto? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ozuna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter O van Ozuna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Tu Foto .

Origineel

No, no, no, no, no, no Hi Music Hi Flow Ni una llamada Como si nada de nada Y no quiere saber de mí Que me perdonara Yo pensaba que tú solamente eras para mí Tengo tu foto, pa' volverme loco Pensando en ti, solamente en ti Mi corazón roto Tengo tu foto, pa' volverme loco Pensando en ti, solamente en ti Mi corazón roto Tengo tu foto, con el corazón roto Siento que me estoy volviendo loco Y si ya no te veo, me miro al espejo y no lo creo Tú no sabes lo que te deseo Y déjate llevar de mí, pa' que vea como es que vivimos Como es que lo hacemos, como repetimos Pero se me hace tan difícil encontrarte Que tengo que conformarme Y déjate llevar de mí, pa' que vea como es que vivimos Como es que lo hacemos, como repetimos Pero se me hace tan difícil encontrarte Que tengo que conformarme Tengo tu foto, pa' volverme loco Pensando en ti, solamente en ti Mi corazón roto Tengo tu foto, pa' volverme loco Pensando en ti, solamente en ti Mi corazón roto A veces me canso, pero sigo esperando Y me pregunto hasta cuándo, y te mando Un par de cartas a ver si contesta Aquí sigo esperando respuestas Dime que te cueste, responderme Pa' yo poder hablarte Si me dejara amarte y tratarte Baby te lo juro, vas a ser feliz Tú no sabes cómo es que me gusta a mí Y déjate llevar de mí, pa' que vea como es que vivimos Como es que lo hacemos, como repetimos Pero se me hace tan difícil encontrarte Que tengo que conformarme Ni una llamada Como si nada de nada Y no quiere saber nada de mí Que me perdonara Yo pensaba que tú solamente eras para mí Tengo tu foto, pa' volverme loco Pensando en ti, solamente en ti Mi corazón roto Tengo tu foto, pa' volverme loco Pensando en ti, solamente en ti Mi corazón roto Ozuna, El Negrito Ojos Claros Yampi (hehe), Yampi Hi Music Hi Flow Ingeniero, bless The Producer Mucha calidad Odisea, dímelo Vi

 

Vertaling

Nee, nee, nee, nee, nee, nee Hi Hi Flow Music Ni una llamada Alsof er helemaal niets En je wilt niet weten over mij vergeef me Ik dacht dat je alleen was voor mij Ik heb uw foto, pa 'gek Ik denk aan jou, alleen in je Mijn gebroken hart Ik heb uw foto, pa 'gek Ik denk aan jou, alleen in je Mijn gebroken hart Ik heb uw foto, diepbedroefd Ik voel me alsof ik gek En als ik niet meer zien, ik kijk in de spiegel en denk het niet Je weet niet wat ik wil dat je En laat me los, pa 'je ziet hoe we leven Als we dat doen, als we herhalen Maar ik vind dat moeilijk te vinden Ik heb om zich te vestigen En laat me los, pa 'je ziet hoe we leven Als we dat doen, als we herhalen Maar ik vind dat moeilijk te vinden Ik heb om zich te vestigen Ik heb uw foto, pa 'gek Ik denk aan jou, alleen in je Mijn gebroken hart Ik heb uw foto, pa 'gek Ik denk aan jou, alleen in je Mijn gebroken hart Soms krijg ik moe, maar ik ben nog steeds te wachten En ik vraag me af hoe lang, en ik stuur Een paar kaarten om te zien of de antwoorden Ik ben nog steeds wachten hier op antwoorden Kost je me vertellen, antwoord mij Pa 'Ik kon praten Als je laat me van je houden en te behandelen Baby I zweer het, zal ik gelukkig Je weet niet hoe ik het En laat me los, pa 'je ziet hoe we leven Als we dat doen, als we herhalen Maar ik vind dat moeilijk te vinden Ik heb om zich te vestigen Ni una llamada Alsof er helemaal niets En vergeet niet om iets over mij te weten vergeef me Ik dacht dat je alleen was voor mij Ik heb uw foto, pa 'gek Ik denk aan jou, alleen in je Mijn gebroken hart Ik heb uw foto, pa 'gek Ik denk aan jou, alleen in je Mijn gebroken hart Ozuna, El Negrito Ojos Claros Yampi (hehe), yampi Hi Hi Flow Music Ingenieur, zegen The Producer hoge kwaliteit Odyssey, laat het me weten Vi