Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ozzy osbourne Songtekst: hand of the enemy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ozzy osbourne - hand of the enemy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hand of the enemy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ozzy osbourne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van ozzy osbourne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hand of the enemy .

Origineel

Keep your friends close, plus your enemies. Closer, closer, I'm another beast. Watch out, watch me, I'm your new best friend. I am what you, you want me to be. Why can't you take what you give to me. I'll kiss the hand of the enemy. (of the enemy, of the enemy). How long till you see reality?. Mercy reason, foreign things to me. Take off one face, use the other, fear. You think you're close but you're nowhere near. Why can't you take what you give to me. I'll kiss the hand of the enemy. (of the enemy, of the enemy). Take back all the words of wisdom. Take back how you made me fall. One shot and the whole world changes. One chance and you seen it all. . Why can't you take what you give to me. I'll kiss the hand of the enemy. Why can't you take what you give to me. I'll kiss the hand of the enemy. (of the enemy)

 

Vertaling

Hou je vrienden dichtbij, plus je vijanden. Dichterbij, dichterbij, ik ben een ander beest. Kijk uit, kijk naar me, ik ben je nieuwe beste vriend. Ik ben wat jij, jij wilt dat ik ben. Waarom kun je niet nemen wat je aan mij geeft. Ik zal de hand van de vijand kussen. (van de vijand, van de vijand). Hoe lang duurt het voordat je de realiteit ziet? Barmhartige reden, vreemde dingen voor mij. Neem één gezicht af, gebruik het andere, angst. Je denkt dat je dichtbij bent, maar je bent nergens dichtbij. Waarom kan je niet nemen wat je me geeft. Ik zal de hand van de vijand kussen. (van de vijand, van de vijand). Neem alle woorden van wijsheid terug. Neem terug hoe je me hebt laten vallen. Eén schot en de hele wereld verandert. Eén kans en je hebt alles gezien. . Waarom kun je niet nemen wat je me geeft. Ik zal de hand van de vijand kussen. Waarom kun je niet nemen wat je me geeft. Ik kus de hand van de vijand. (van de vijand)