Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ozzy osbourne Songtekst: i don't want to change the world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ozzy osbourne - i don't want to change the world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don't want to change the world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ozzy osbourne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van ozzy osbourne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don't want to change the world .

Origineel

Standing at the crossroads,. World spinning round and round. Know which way I'm going,. You can't bring me down. Don't you try and teach me no original sin. I don't need your pity for the shape I'm in. I don't wanna change the world. I don't want the world to change me. I don't want to change the world. I don't want to world to change me. Tell me I'm a sinner I got news for you. I spoke to God this morning and he doesn't like you. For telling all the people the original sin. He says he knows you better than you'll ever know him. I don't wanna change the world. I don't want the world to change me. I don't want to change the world. I don't want to world to change me. You know it ain't easy. You know it ain't fair. So don't try and please me. Because I really don't care. Don't tell me stories. 'Cause yesterday's glories. Have gone away, so far away. I've heard it said there's light up ahead. Lord I hope and pray. I'm here to stay. Tell me I'm a sinner I got news for you. I spoke to God this morning and he don't like you. Don't you try and teach me no original sin. I don't need your pity for the shape I'm in. I don't wanna change the world. I don't want the world to change me. I don't want to change the world. I don't want to world to change me. I don't wanna change the world. I don't want the world to change me. I don't want to change the world. I don't want to world to change me

 

Vertaling

Staande op het kruispunt,. De wereld draait rond en rond. Ik weet welke kant ik op ga... Je kunt me niet neerhalen. Probeer me niet te leren dat ik geen erfzonde heb. Ik heb je medelijden niet nodig voor de vorm waarin ik ben. Ik wil de wereld niet veranderen. Ik wil niet dat de wereld mij verandert. Ik wil de wereld niet veranderen. Ik wil niet dat de wereld mij verandert. Zeg me dat ik een zondaar ben. Ik heb nieuws voor je. Ik heb vanmorgen met God gesproken en hij mag je niet. Omdat je alle mensen de erfzonde hebt verteld. Hij zegt dat hij je beter kent dan jij hem ooit zult kennen. Ik wil de wereld niet veranderen. Ik wil niet dat de wereld mij verandert. Ik wil de wereld niet veranderen. Ik wil niet dat de wereld mij verandert. Je weet dat het niet makkelijk is. Je weet dat het niet eerlijk is. Dus probeer me niet te behagen. Want het kan me echt niet schelen. Vertel me geen verhalen. Want de glorie van gisteren. Zijn weggegaan, zo ver weg. Ik heb horen zeggen dat er licht in het verschiet ligt. Heer ik hoop en bid. Ik ben hier om te blijven. Zeg me dat ik een zondaar ben, ik heb nieuws voor je. Ik heb vanmorgen met God gesproken en hij mag je niet. Probeer me niet te leren dat ik geen erfzonde heb. Ik heb je medelijden niet nodig voor de staat waarin ik me bevind. Ik wil de wereld niet veranderen. Ik wil niet dat de wereld mij verandert. Ik wil de wereld niet veranderen. Ik wil niet dat de wereld mij verandert. Ik wil de wereld niet veranderen. Ik wil niet dat de wereld mij verandert. Ik wil de wereld niet veranderen. Ik wil niet dat de wereld mij verandert