Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ozzy Osbourne Songtekst: If I Close My Eyes Forever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ozzy Osbourne - If I Close My Eyes Forever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van If I Close My Eyes Forever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ozzy Osbourne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter O van Ozzy Osbourne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals If I Close My Eyes Forever .

Origineel

Baby I get so scared inside, and I don't really understand Is it love that's on my mind, or is i tfantasy Heaven Is in the palm of my hand, and it's waiting here for you What am I supposed to do with a childhood tragedy If I close my eyes forever Will it all remain unchanged If I close my eyes forever Will it all remain the same... Sometimes It's hard to hold on So hard to hold on to my dreams It isn't always what is seems When you're face to face with me You're like a dagger And stick me in the heart And taste the blood from my blade And when we sleep, would you shelter me In your warm and darkened grave If I close my eyes forever Will it all remain unchanged If I close my eyes forever Will it all remain the same... Will you ever take me No, I just can't take the pain But would you ever trust me No, I'll never feel the same...Ohh... (solo) I know I've been so hard to you I know I've told you lies If I could have just one more wish I'd wipe the cobwebs from my eyes If I close my eyes forever Will it all remain unchanged If I close my eyes forever Will it all remain the same... Close your eyes Close your eyes You gotta close you eyes for me

 

Vertaling

Baby Ik krijg zo bang van binnen, en ik begrijp niet echt Is het liefde dat is op mijn geest, of is i tfantasy Hemel Is in de palm van mijn hand, en het is even wachten voor u Wat moet ik doen met een jeugd tragedie Als ik voorgoed mijn ogen sluit Zal het allemaal blijven ongewijzigd Als ik voorgoed mijn ogen sluit Zal het blijven allemaal hetzelfde ... Soms Het is moeilijk om greep op Zo moeilijk vast te houden aan mijn dromen Het is niet altijd wat het lijkt Als je van aangezicht tot aangezicht met mij Je bent als een dolk En stick me in het hart En de smaak van bloed uit mijn mes En als we, zou je me onderdak slapen In uw warme en donkere graf Als ik voorgoed mijn ogen sluit Zal het allemaal blijven ongewijzigd Als ik voorgoed mijn ogen sluit Zal het blijven allemaal hetzelfde ... Zal je ooit neem me Nee, ik kan het gewoon niet de pijn Maar zou je ooit me vertrouwen Nee, ik zal nooit het zelfde voelen ... Ohh ... (Solo) Ik weet dat ik zo hard aan u Ik weet dat ik je leugens Als ik kon nog maar een wens Ik veeg de spinnenwebben uit mijnogen Als ik voorgoed mijn ogen sluit Zal het allemaal blijven ongewijzigd Als ik voorgoed mijn ogen sluit Zal het blijven allemaal hetzelfde ... Sluit je ogen Sluit je ogen Je moet je ogen sluiten voor mij