Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ozzy osbourne Songtekst: jack's land

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ozzy osbourne - jack's land ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jack's land? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ozzy osbourne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van ozzy osbourne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jack's land .

Origineel

Stop the night, the night. My thoughts get louder after dark. Oh the lies. The crazies tell me this much. Aha!. It's a simple enough task boys. To find a living miracle. But the living ain't easy. I need a shot of medecine. Start the day, the day. My head denies I'm breathing. It likes to say. Am I here or leaving me?. There's a want I ask all the time. Possesion of my right mind. You're not deaf but I still have to shout. Watch out there's a lot of thieves about. All along the way. I stand beside myself. And look at all my world. No need to tell me. I see dead men playing. I hear cries from many. I hear tears and then some. I hear hop I'm hoping. I'm caught with all the shutters down. Who's looking through my window?. I had to close the saddest eyes. You've got to be a winner. You've got to be cool. I see me inside you. I hear fear and then some. I see children playing. I see hope I'm hoping. Far away. I hear a memory calling me. I'd like to stay. But my obsession wants to play

 

Vertaling

Stop de nacht, de nacht. Mijn gedachten worden luider als het donker is. Oh de leugens. De gekken vertellen me dit. Aha! Het is een eenvoudig genoeg taak jongens. Om een levend wonder te vinden. Maar het leven is niet makkelijk. Ik heb een shot medicijn nodig. Begin de dag, de dag. Mijn hoofd ontkent dat ik adem. Het wil zeggen. Ben ik hier of verlaat ik mezelf? Er is een wens die ik de hele tijd stel. Bezit van mijn juiste geest. Je bent niet doof, maar ik moet nog steeds schreeuwen. Kijk uit, er zijn veel dieven in de buurt. Langs de hele weg. Ik sta naast mezelf. En kijk naar mijn hele wereld. Je hoeft het me niet te vertellen. Ik zie dode mannen spelen. Ik hoor kreten van velen. Ik hoor tranen en dan nog wat. Ik hoor hop ik hoop. Ik ben gevangen met alle luiken naar beneden. Wie kijkt er door mijn raam? Ik moest de droevigste ogen sluiten. Je moet een winnaar zijn. Je moet cool zijn. Ik zie mij in jou. Ik hoor angst en dan nog wat. Ik zie spelende kinderen. Ik zie hoop. Ik hoop. Ver weg. Ik hoor een herinnering die me roept. Ik zou willen blijven. Maar mijn obsessie wil spelen