Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ozzy osbourne Songtekst: waiting for darkness

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ozzy osbourne - waiting for darkness ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waiting for darkness? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ozzy osbourne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van ozzy osbourne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waiting for darkness .

Origineel

Waiting for darkness. Doesn't anybody see. Deafened by silence. Doesn't anybody hear. (I'm waiting for darkness). Playing with fire. But they're screaming. When they're burned. Out of the sunlight. Hasn't anybody learned. I know what they find. Is in their mind. It's what they want to see. spare me from the light. Here comes the night. And here I'll stay. Waiting for darkness. Promise me rebirth. And then you tear me from the womb. Give me my freedom. And then you lock me in a tomb. I'm waiting for darkness. You gotta believe, you gotta believe it's true. I'm waiting for darkness. I just can't conceive why darkness is overdue. Who knows the answers. Is it friend or is it foe. Don't ask me questions. There are things you shouldn't know.

 

Vertaling

Wachtend op de duisternis. Ziet niemand het. Doof geworden door de stilte. Hoort niemand het. (Ik wacht op de duisternis). Ik speel met vuur. Maar ze schreeuwen. Als ze verbrand zijn. Uit het zonlicht. Heeft niemand geleerd. Ik weet wat ze vinden. Zit in hun hoofd. Het is wat ze willen zien. Spaar me van het licht. Hier komt de nacht. En hier zal ik blijven. Wachtend op de duisternis. Beloof me wedergeboorte. En dan ruk je me uit de baarmoeder. Geef me mijn vrijheid. En dan sluit je me op in een tombe. Ik wacht op de duisternis. Je moet geloven, je moet geloven dat het waar is. Ik wacht op de duisternis. Ik kan me alleen niet voorstellen waarom de duisternis te laat is. Wie weet de antwoorden. Is het een vriend of een vijand. Stel me geen vragen. Er zijn dingen die je niet mag weten.