Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ozzy osbourne Songtekst: you said it all

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ozzy osbourne - you said it all ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you said it all? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ozzy osbourne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter o van ozzy osbourne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you said it all .

Origineel

Well I gotta funny feeling. But I'm gonna stay cool. Something's telling me I'm. gonna break all the rules. Let me tell ya I'm not insecure. But I gotta funny feeling. That you got the cure. You said it all, youve got to stay. To proud to fall, no more to say. Well I'm feeling sober but I'm high on the throne. Like a demon sick and tired of being alone. I've made a bed thats hard to lie in. But if loveing you is wrong can't do nothing but sin. You said it all, youve got to stay. To proud to fall, no more to say. You said it all, youve got to stay. To proud to fall, no more to say. Let them hang me, they would if they knew. Even half the things I've been doing with you. Walk me to the gallow and drop me to the floor. And watch me swinging and I still want more. You said it all, youve got to stay. To proud to fall, no more to say.

 

Vertaling

Nou, ik heb een raar gevoel. Maar ik blijf rustig. Iets zegt me dat ik alle regels ga breken. Laat me je vertellen dat ik niet onzeker ben. Maar ik heb een raar gevoel. Dat jij de remedie hebt. Je zei het al, je moet blijven. Te trots om te vallen, niets meer te zeggen. Nou, ik voel me nuchter, maar ik zit hoog op de troon. Als een demon ziek en moe van het alleen zijn. Ik heb een bed gemaakt dat moeilijk is om in te liggen. Maar als van jou houden verkeerd is, kan ik niets anders doen dan zondigen. Je zei het al, je moet blijven. Te trots om te vallen, niets meer te zeggen. Je zei het allemaal, je moet blijven. Te trots om te vallen, niets meer te zeggen. Laat ze me ophangen, dat zouden ze doen als ze het wisten. Zelfs de helft van de dingen die ik met jou heb gedaan. Loop met me mee naar de galg en laat me op de grond vallen. En kijk hoe ik zwaai en ik wil nog steeds meer. Je zei het al, je moet blijven. Te trots om te vallen, niets meer te zeggen.